Zuzana Belohorcová rozhodně nepatří k ženám, které by se bránily zákrokům, co i po čtyřicítce zajišťují mladistvý vzhled - a teď nemáme na mysli pouze její obří silikonová ňadra. Nechala si třeba upravit i oční víčka, aby její pohled působil mladistvěji. Nyní se na instagramu pochlubila videem, v němž je vidět, jak se podrobuje i jiným zákrokům, jimž vděčí za svou tvář bez vrásek.

Právě jemné zákroky estetické medicíny si nejradši dopřává v tuzemsku, v zahraničí by ji přišly na pořádný majlant. Tady si pochvaluje „odbornost, profesionalitu a lidskost“, a dušuje se, že se sem při svých návštěvách bude vždy ráda vracet. Je to trochu kuriózní důvod, proč nezanevřít na rodnou hroudu, když po stěhování z Miami do španělské Marbelly nakonec zakotvila na slunečném Tenerife, největším ze sedmi Kanárských ostrovů v Atlantském oceánu, ale proč ne...

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Zuzana, která před lety moderovala lechtivé pořady Peříčko a Láskanie, sdílela dokonce i video, ve kterém je jí aplikován pomocí tenkých jehliček pod kůži patrně botox - anebo populární a méně invazivní kyselina hyaluronová (po které je dotyčná dáma schopná hýbat obličejem).

Na čelo, k očím, do takzvané nosoretní rýhy... Z těchto záběrů jde skoro až mráz po zádech, o čemž se můžete přesvědčit v naší galerii.

Fotogalerie
67 fotografií