V eroticky laděném pořadu Peříčko Zuzana kdysi hosty zpovídala ohledně jejich sexuálních zkušeností, ale je pravda, že ani ona se příliš nestydí. Především ráda vystavuje své křivky včetně zadečku, div ne k nakousnutí. 

„To jsou panoramata,“ vtipkovala na instagramu Belohorcová u fotky z výřivky. Ta sice měla pěkný výhled, ale tady šlo především o vystrčené pozadí do objektivu. „Moja stará školní přezdívka prezyvka 'Bělořiťka' byla asi trefná,“ smála se blondýnka, která je dvojnásobnou mámou - vychovává dceru Salmu a syna Nevia.

A právě to jí také v komentářích leckdo připomněl. „Jako dítě bych si nepřála ... aby se mi takto maminka odhalovala na internetu. Vše má své hranice a myslim si, že zachovat si určitou hranici a být za Dámu na svůj věk, je důležitější,“ nechala se slyšet jedna žena a Zuzaně vytkla, že jsou takové fotky pro ni už nevkusné. Další fanynka pak přemítala, zda je tohle vhodné chování ženy přes 40 let. 

Ale naopak pak Zuze přispěchali na pomoc její opravdoví příznivci a nechali se slyšet, že je to její instagram a ona má právo si tam dávat, co chce. Stejně tak jí řada lidí vysekla různé poklony.

Prý kdyby oni sami vypadali nějak takhle, vystavovali by se taky. Belohorcová má zřejmě radu i pro ně. „Správná životospráva, pohyb, úsměv na tváři, pozitivní myšlení a správně vybrané doplňky stravy - to je klíč mého úsěchu,“ vysvětlovala moderátorka na sociální síti. 

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
43 fotografií