Přestože snímek pochází z minulé zimy, majitelka tohoto sexy těla a krásné tváře se chystá skoncovat s protivným počasím v Česku a odcestovat někam pěkně do tepla. „Čas balit kufry,“ avizovala na svém instagramu půvabná blondýnka, co cestuje po celém světě a fotí jeden rajcovní kalendář za druhým. Řeč je pochopitelně o Simoně Krainové (48). Na fotce, kterou sdílela na sociální síti, však jako kdyby z oka vypadla někdejší moderátorce lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko. Měla totiž dost podobnou pózu i dost podobný výraz jako Zuzana Belohorcová.

Při letmém pohledu při projíždění instagramu pak mohl být leckdo uveden v omyl. „V první moment jsem si říkala, že ta Belohorka nějak zhubla,“ rýpaly do známé plavovlásky Simoniny věrné fanynky, zaskočené jejich náhlou zaměnitelností. Jak Zuzana, tak Simona jsou přitom dvojnásobné matky, oběma jim táhne na padesát, a obě přitom vypadají naprosto božsky. Ženy o generaci mladší by jim oběma jejich v posilovnách k dokonalosti vydřená těla mohly závidět – a určitě jim je také závidí, proto všechny ty negativní komentáře.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět

Video
Video se připravuje ...

Slavné české modelky, které dobyly svět Videohub

Belohorcová se každopádně do tepla chystat nemusí, jelikož v něm bydlí – svůj domov po přesunu z Ameriky do španělské Marbelly nakonec Zuza i s celou svou rodinou našla na Kanárských ostrovech. Zatímco tady mrzne a možná nás v tuzemsku v blízkých dnech čeká i nějaký ten sníh, na Tenerife, kde se kráska, co zazářila ve slovenské verzi pěvecko-taneční show Tvoje tvář má známý hlas, zabydlela, je aktuálně kolem dvaceti stupňů, což je hodně slušné. Kam se chystá Krainová, na to si nejspíš na jejím instagramu budeme muset chvíli počkat. Jistě nás však brzy oblaží prvními záběry z pláže.

Na dotazy šťouravých followerů, kteří se vyptávali, jak je možné, že její synkové nemusejí chodit do školy, zda si vystačí se základním vzděláním tak jako Krainová sama, modelka obratem reagovala, že ona má i bez absolvování střední školy „snový život“. A s tím rozhodně nelze nesouhlasit. Vždyť komu by se nelíbilo několikrát ročně cestovat na zahraniční dovolenou, vždy do luxusních destinací?

Fotogalerie
45 fotografií