Pět křížků na krku, ale nikdo by jí to nehádal. Modelka a maminka dvou synů vypadá pořád božsky - a je si toho zřejmě dobře vědomá. Na instagramu se to v minulosti jen hemžilo odvážnými obrázky, ale tam se přece jen člověk musí trochu krotit, aby nepřišel o účet. 

Toho už má Simona zřejmě dost a rozhodla se otevřít ještě více. Ale má to háček - své tělo ukáže jen vyvolené komunitě, která... bude ochotna za to zaplatit. Krainová se totiž nyní na sociáln síti pochlubila, že si založila nový účet na platformě OnlyFans.

Pokud ji neznáte, jedná se o službu s předplaceným obsahem, přičemž jednotliví tvůrci obsahu mohou dostávat od uživatelů peníze v případě, že si jejich fanoušci neboli fans předplatí jejich obsah. A většinou je to obsah dost lechtivý, někdy až vyloženě erotický či pornografický.

„Pro odvážnější novou komunitu😈KUK link ve stories,“ pozvala zájemce blondýnka známá i z filmů Byl jednou jeden polda či Kamarád do deště II: Příběh z Brooklynu. Očividně si je tedy vědomá toho, jakou má platforma pověst. Ostatně už fotka, kterou přiložila jako pozvánku do stories, stojí za to - jen je tedy rozrastrovaná, aby nebylo nic vidět. Originál její pózy v Evině rouše bude asi jen na OnlyFans.

Jenže, když si rozkliknete její nový profil, vyskočí na vás jen hláška, že si musíte daný obsah předplatit. A cena? 19,90 dollarů měsíčně, tedy v přepočtu 439,61 Kč. Tak... to, aby pánové pomalu začali rušit předplatné na Netflix... Je ale možné, že Krainová míří spíše na zahraniční publikum, ostatně její profil má popisek jen v angličtině. Stojí v něm: „Elegantní žena. Topmodelka, influencerka, herečka a zábavná holka v nejlepším věku.“ Jen tedy, aniž bychom chtěli rýpat, anglické slovo pro ženu napsala Simona chybně, místo woman je tam napsáno women, což je množné číslo.

Reakce na instagramu

Na Simonin příspěvek zareagovala i herečka Alice Bendová (49), kterou tento,  nápad evidentně nadchl. „Jooooo, konečně !!!!! Myslím, že ty přiblblý předsudky už snad půjdou stranou. A já se brzy připojím. Mám tolik hezkých fotek a videí, které sem dávat nechci, protože zaměření mého profilu je tady prostě jiné,“ radovala se a věnovala Krainové palec nahoru. Ta jí zase poslala srdíčko.

Ale zbytek komentářů už tak sluníčkový nebyl. Do Simony se mnozí lidé pustili dost ostře. „No nevim teda...postavu máte luxusní, dřete na sobě... klobouček...ale na druhou stranu, tohle je za mě bez úrovně. Nemáte to zapotřebí,“ zmínil někdo.

„Nechápu, že to máte ve svým věku zapotřebí. Prodávat svou důstojnost a ještě tomu říkáte umělecký díla. Hodně jste klesla, vypadate teď jako laciná dáma,“ rýpnul si další člověk.  Ovšem našli se i tací, dokonce i mezi ženami, co se Simony zastali. Podle některých by si dokonce zasloužila respekt za odvahu. „Protože celebrity na Onlyfans působí běžně v různých zemích, ale u nás stále panují nesmyslné předsudky.“

 

Video
Video se připravuje ...

Smutná Simona Krainová (50): Doběhala jsem! Mám zákaz! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
179 fotografií