Zdá se, že Karel Vágner mladší (47) má teď plné ruce práce! Příchod jeho manželky Simony Krainové (50) na OnlyFans sleduje celá republika a ne každý ho kvituje zrovna s povděkem. Na adresu Krainové se tak ve veřejném prostoru vyjádřila už nejedna celebrita ne zrovna lichotivým způsobem. Vágner jako rytíř v lesklé zbroji pak pokaždé okamžitě přispěchá a kritika pořádně zpraží... Jeho nejnovějším terčem se stala čerstvě single Agáta Hanychová

Podnikatel se zrzavým plnovousem natočil video na svůj instagram, v němž ji opravdu nešetřil.  „Musím zareagovat na paní Hanychovou, Prachařovou, nebo jak si teď aktuálně říká. Za dvacet let se nikam neposunula, nic nevytvořila, nic racionálního, nic úspěšného, neuspěla v byznysu, ani v zábavním průmyslu. Ano, něco přece jen dokázala, je největší sběratelkou milenců a tatínků svých dětí, a k tomu jí gratulujeme,“ vzkázal veřejně rivalce své ženy. 

Dodal, že by Agátě doporučil věnovat svou energii místo „nesmyslných komentářů“ osobnostnímu rozvoji, a kdyby jí ani to nešlo, tak věnovat více času rodině a dětem. 

A co ho vlastně tak rozčílilo? Zřejmě Agátina nedávná ironická poznámka na adresu jeho ženy. „Tak já nevím. To OnlyFans asi ještě vynechám. Vykojený prsa, kruhy pod očima a opar, za to bych nic nedostala,“ referovala žertem ze španělské Marbelly jen krátce před tím, než se vrátila do Česka a oznámila rozchod se Soukupem, s nímž má čtyřměsíční dceru Rozárku. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
78 fotografií