Veronika na pražský fashion week vyrazila s kamarádkou. „Malá je u tatínka, a tak jsem po roční pauze vyrazila. Pro mě je důležité, že jsme s Mírou zůstali kamarádi, máme se pořád rádi a hlavně spolu máme úžasnou dceru. Důvody našeho rozchodu si necháme pro sebe,“ řekla Blesku Kopřivová, která se po zásnubách nedočkala svatby, ale rozchodu.

Single život jí prý vyhovuje. „Dozvídám se o různých chlapech v mém životě, ale opravdu nikdo není a ani nikdo není v mé blízkosti,“ tvrdí blondýnka, která má o dalším partnerovi jasno.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová po rozchodu: Jsem dobrá partie! Ale má to háček... 

„Musí mít charisma, dobrý slušný chování, gentleman... Je toho hodně, jsem docela náročná. Peníze mít nemusí, protože si je umím vydělat sama. Jsem dobrá partie," říká se smíchem Kopřivová.

Expřítelkyně Jaromíra Jágra (52) před časem koupila byt v patrové novostavbě. „Byt, kde teď bydlíme s Ellinkou, budu pronajímat a tady budeme bydlet. Než se nastěhujeme, tak mě čeká ještě plno práce a starostí kolem zařizování, vymyslet kuchyň, čtyři pokoje, udělat hezkou terasu, zahradu… a tak dále," má jasno Veronika.

Fotogalerie
49 fotografií