O tom, že bývalá partnerka hokejové legendy Jaromíra Jágra (51) Veronika Kopřivová už netvoří pár s Miroslavem Dubovickým, se spekulovalo již po několik měsíců. Na sociálních sítích se totiž už dlouho neobjevovaly žádné společné fotky, na nichž si dávali najevo své vzájemné city - a to u nich bylo hodně neobvyklé. Výjimkou byly jenom Ellinčiny druhé narozeniny. Smutnou novinku o rozchodu sdílela na svém instagramu jak svůdná plavovláska, která si kdysi přivydělávala i tancem u tyče, ale i bývalý Muž roku.

„Rád si nechávám některé věci pro sebe, ale bohužel v tomto případě je čas se posunout dál a vyjít s pravdou ven,“ uvedl na svém profilu své oficiální prohlášení, které pro nikoho snad už po tak dlouhé době nemohlo být překvapením. „S Veru už netvoříme pár delší dobu. Pořád jsme ale milující rodiče naší Ellinky a jsem vděčný, že Veru je skvělou maminkou,“ zdůraznil u dojemné momentky dětské ručky položené na dvou dlaních dospělých - pročež jedno zápěstí zdobil nápis „táta“ a ten druhý „máma“.

Video
Video se připravuje ...

Smutné přiznání Veroniky Kopřivové: Narození dcery vztahu nepomohlo! Markéta Reinischová

„I když rodina vždy byla a je pro mě vším, co jsem si kdy přál, bohužel vždy věci nevyjdou tak, jak si přejeme...“ posteskl si Mirek, jenž se mimochodem s Veronikou 22. února 2022 zasnoubil a všichni doufali, že dojde i na veselku. Romance s blonďatou kráskou však nevydržela. „Jako táta slibuju, že naši dceru budu dělat šťastnou a vychovávat z ní dobrého člověka,“ dušoval se Dubovický. „Věřím, že jednou bude cítit, že má skvělého tátu, tak jako mám já.“

Fotogalerie
75 fotografií