Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kazmův film rozdělil celebrity: Komu se to líbilo a kdo čekal víc?! A co schovaný milion? 

/
  • Kazmův film rozdělil celebrity: Komu se to líbilo a kdo čekal víc?!A co schovaný milion?
    Aktualizováno - 18. srpna 2023 ● 09:08
    17. srpna 2023 ● 05:00

    Ti, kdo čekali, že jde o další Kazmovu recesi a žádný film neexistuje, se... mýlili! I z toho si ale na slavnostní premiéře své ONEMANSHOW: The Movie dokázal Kamil Bartošek (38) vystřelit.

     

    Dva dny před uvedením svého filmu ve všech českých kinech sezval Kazma známé osobnosti a novináře na premiéru svého filmu a všichni čekali, zda si z nich známý mystifikátor jen nevystřelil. „Poslední týdny jsem strávil přesvědčováním, že film existuje... Ale to jsem lhal,“ pronesl před hosty Kazma a odešel ze sálu. Dal pokyn uklízečce, ať začne s vysáváním koberců, a současně se na obřím plátně objevil zdvižený prostředníček. 

    Když se ale zkoprnělí diváci nezačali zvedat ze sedaček, vrátil se Bartošek s tím, že to byl jen vtip. „Za to, že jste vydrželi a nikdo neodešel, tak vám přece jen něco pustíme,“ zklidnil rychle šumění v sále. „Rád bych ale se všemi diváky uzavřel gentlemanskou dohodu: Neříkejte ostatním nic o tom, co ve filmu je, ať z něj můžou mít ve čtvrtek v kině stejný dojem jako vy dnes tady,“ poprosil přítomné nezvykle pokorně internetový recesista. Následně publiku skutečně představil profesionálně natočený stominutový film, jenže bez konce!

    Prachy v krychli

    Důvod? Každý z diváků se totiž po zhlédnutí filmu může zapojit do hry o milion dolarů! Jak, to každý zjistí právě v závěru Kazmova snímku. „Soutěžit může každý, kdo přijde. Hra začíná!“ říká na konci filmu Kazma. Podle informací Blesku by se měl už ve čtvrtek ráno objevit na pražském Výstavišti prosklený trezor, kde dolary budou čekat na nového majitele. Více se dočtěte v pátečním tištěném Blesku!

    Video
    Video se připravuje ...

    Kazma si vystřelil z herecké elity: Bartošku, Langmajera, Čermáka a další navlékl do nacistických uniforem! Pavlína Horáková

  • 1.

    Olga Lounová

    Filmem byla nadšená také Olga Lounová (42), kterou na premiéře doprovázel přítel. S sebou měli dokonce i chůvu, která během promítání vozila 9měsíční dceru Arianne po obchodním centru.

     

    Jenže při tom jí vyhládlo a začala se dožadovat mámy. „Stále ještě kojím, tak jsem musela s mlíkárnou za malou,“ vysvětlovala zpěvačka, proč se nemůže zdržet a pádí k autu a domů.

  • 2.

    Ornella Koktová

    Na premiéru Ornella Koktová (30) nedorazila s manželem Josefem Koktou (66), ale s jejich nejstarším synem Quentinem (10). „Kazma totiž může za to, že je na světě!“ šokovala nejprve, ale rychle všechno vysvětlila.

     

    „Když jsem začala rodit, vezl mě svým autem do porodnice! Jel jako šílenec po kolejích a rozhodně nedodržoval předepsanou rychlost. Tehdy z toho byl strašně vyděšený, dokonce víc než já, prvorodička,“ prozradila až nyní Blesku Ornella.

  • 3.

    Honza Bendig

    „Z filmu mám smíšené pocity. Nějak jsem čekal víc... Ale rozhodně jsem se nenudil a s partnerem přemýšlíme, jestli se zapojíme do hry.“

  • 4.

    Inna Puhajková

    „Jen tak tak jsem udržela slzy dojetí. A stejně to měly i mé kamarádky...“

  • 5.

    Jakub Smrek alias Freescoot, influencer

    „Ve filmu se krátce objevím, ale původně jsem natáčel jednu scénu, kde jsem hrál sám sebe opilého. Nejspíš jsem ale podal tak dobrý výkon, že to raději vystřihli, abych je nezastínil.“

  • 6.

    Tomáš Chlup alias Tomski. Ch., influencer

    „Kazmu sleduji od jeho začátků a od filmu jsem čekal víc. Rozhodně ale stojí za to ho vidět. Po tomhle filmu už ale Kamila Bartoška nikdo neuvidí stejnýma očima.“

  • 7.

    Dominika Mesarošová

    „Film nás s přítelem bavil – jen by mě zajímalo, nakolik je to pravda.“

  • 8.

    Eva Perkausová

    V černo-žluté kombinaci dorazila i moderátorka Eva Perkausová (29) s manželem Ivanem Heckem (40). Vzala si žlutou halenku a k tomu krátké minišortky, v nichž vypadala velmi sexy. „Skvěle jsem se bavila a popravdě jsem po porodu vyrazila s manželem do kina poprvé. Už jednou jsem šla, ale nějak to nevyšlo. Moc příležitostí na rande s manželem v poslední době nebylo, takže díky, Kazmo!“

  • 9.

    Módním okem

    Eva Perkausová

    Značka: Christian Dior, 150 000 Kč

    Tato lakovaná prošívaná kabelka byla vytvořena v roce 1995 pro princeznu Dianu.

    Inna Puhajková

    Značka: JustBamboo 1100 Kč

    Důkaz, že aby vám to slušelo, stačí mít vkus, a ne miliony na účtě.

    Iva Kubelková

    Značka: Karl Lagerfeld 6200 Kč

    V Kazmově snímku na stříbrném plátně se objeví sama za sebe.

    Veronika Kopřivová

    Značka: Chanel 156 000 Kč

    Poprvé od nepotvrzeného rozchodu s Miroslavem Dubovickým se modelka objevila ve společnosti.

    Tereza Ramba

    Značka: Louis Vuitton 42 000 Kč

    Byla pozvána na premiéru jako doprovod zpěvačky Ewy Farné.

    Fotogalerie
    112 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

Ruzena Karaskova: Nechápu, co mají kabelky za nehorázné ceny!!( které mimochodem svědčí o charakteru jejich nositelkách- viz po covidu žebrání o státní příspěvky- chudinky) s filmem ...?

(22. 08. 2023 09:56)

Uživatel_5614978: Sympatickej chlapec a fešák. Připadá mi jako sousedovic schnilé plańky v děravém plotě. Ten udělá velkou kariéru.

(18. 08. 2023 22:04)

DD22: Někde tam je rozhovor s Ornelou a vedle ní se šklebí tučný Kventýnek. A já teď nevím...on je nějak momentálně zavostalej? Mám z něj totiž takový pocit.

(18. 08. 2023 19:22)

zuzakirsch: I ta jeho bejvalka říkala, že žádná nevěra nebyla. Celej film jsou lži a fantasmagorie.

(18. 08. 2023 04:34)

Uživatel_5634767: Nešla bych na jediný jeho film, už z pohledu na něj je mi ten frajer strašně protivný. Děsně sebestředný!!

(17. 08. 2023 19:43)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy