Premiéra Kazmova filmu byla vůbec první společenská událost, na které se zpěvák Milan Peroutka veřejně objevil se svým manželem Dominikem. Do kina přišli sladěni do žlutých svršků a ponožek a zamilovaně se drželi za ruce. Peroutka se ke své homosexualitě přiznal začátkem července, vzápětí na to potvrdil svatbu se svým zámožným přítelem.

Do žluté se sladila i moderátorka Eva Hecko Perkausová s manželem Ivanem Heckem. Vzala si žlutou halenku a k tomu krátkou minisukni, v níž vypadala velmi sexy. Jako žlutá pampeliška vypadala zpěvačka Olga Lounová, kterou na premiéru doprovodil přítel, také ve žlutém tričku. S sebou vzali i 9měsíční dceru Arianne. Jenže té se v kinosále vůbec nelíbilo, a tak zpěvačka musela rychlostí blesku pádit domů se řvoucí holčičkou v kočárku.

Ve žlutém kostýmku se přišla na Kazmův film podívat i Markéta Konvičková, žluté kalhoty oblékli modelka Natálie Kotková a zpěvák Matěj Ruppert, žluté kšandy protekční spratek Pavel Novotný, žluté tričko fotbalista Petr Švancara, svítivě žlutou mikinu oblékla také Ornella Koktová, kterou doprovodil syn Quentin.

Jako vosa pak působil terminátor Karlos Vémola, když oblékl pruhovanou černo-žlutou košili. Podobně vypadala také bývalka Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová v pruhovaných šatech.

Kdo ale neměl odvahu obléknout kanárkově žlutou, zůstal při zemi s černou. Jako třeba Inna Puhajková, Kordula Stropnická, Dominika Mesarošová či Emma Smetana. Ty ale pro změnu na svých modelech šetřily s látkou, a tak se chlubily vosími pasy a štíhlýma nohama.

Kdo byl naopak zcela mimo outfit, byla herečka Tereza Ramba, která přišla ve slušivém, leč zeleném overalu. A do žluto-černého dress codu nezapadala ani zpěvačka Ewa Farna, která zvolila džínovou sukni a třpytivé triko. Kdo byl ještě zcela mimo mísu, byl scénárista Petr Vachler, který přišel v modré košili, oranžových kalhotách a navíc tradičně bez bot.

 

Video
Video se připravuje ...

Kazma si vystřelil z herecké elity: Bartošku, Langmajera, Čermáka a další navlékl do nacistických uniforem! Pavlína Horáková

Fotogalerie
82 fotografií