Naposledy plnila Alena Šeredová přední stránky novin svým bez přehánění pohádkovým sňatkem s movitým dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim (49). Kdo by ale čekal, že tmavovlasá exmodelka, jež si za své půvaby vysloužila už v roce 1998 titul 1. vicemiss České republiky, nějak „zkrotne“, ten by byl na omylu. Půvabná modelka provokuje i se snubním prstýnkem na ruce!

Ruku na srdce, lechtivý snímek, který na sociální síti přesdílela z profilu spravovaného oddanými fanoušky, je podle všeho staršího data. Nic to ovšem nemění na faktu, že je na něm tahle kráska původem z Prahy zatraceně sexy. Před kamerou si totiž zapózovala tak, jak ji Pánbůh stvořil, k objektivu natočená bokem, aby vynikl jak její dokonale klenutý zadeček, tak i jedno z jejích ňader.

Půvabná brunetka se však nikdy nestyděla - a při pohledu na tuhle černobílou fotku je jasné, že k tomu ani neměla důvod. Vypadala jako naprostá bohyně… A tak nikoho asi nepřekvapí, že je svými příznivci označována za nejkrásnější ženu na světě. Jejím křivkám v minulosti neodolal například moderátor Bořek Slezáček (56). Možnost ji obdivovat měl i hollywoodský herec Danny DeVito (78), s nímž si Alena zahrála v romantické komedii Christmas in Love.

Video
Video se připravuje ...

Šeredová si vzala dědice fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly. 

Dnes by se ale jistě Alena, co se ani po veselce nevzdala svého rodného příjmení a stále je Šeredová místo Nasiová, tolik neodvázala. Nejenom proto, že je zákonnou manželkou bohatého podnikatele, ale i proto, že je trojnásobnou maminkou. Kromě synků Louise Thomase (15) a Davida Leeho (14), které porodila svému prvnímu manželovi, fotbalistovi Gianluigimu Buffonovi (45), dala život i dcerce Vivienne Charlotte (3), kterou má právě s Alessandrem.

Fotogalerie
84 fotografií