Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

»Slavnostní« premiéra Můžem i s mužem? »Mandarinka«, recyklovaný outfit a Kaira jako nová Třeštíková!

/
  • Premiéra komedie Můžem i s mužem
    12. července 2023 ● 14:25

    Premiéra komedie Můžem i s mužem v pražské Lucerně doslova praskala ve švech! Na místo dorazila řada celebrit, dress-code ale každý pojal naprosto po svém. Na jednom místě se tak sešly osobnosti ve velké večerní i v oblečení jako na procházku! Komu to slušelo a kdo byl spíš pro smích? Podívejte se sami.

  • 1.

    Kateřina Kaira Hrachovcová (48), herečka

    Kateřina Kaira Hrachovcová vsadila na zřejmě nejodvážnější outfit večera. Ne tedy co se týče odhalování nahé kůže, ale spíš extravagance střihu a modelu. Společně se stylistou Lukášem Macháčkem totiž zvolila upnutou lesklou kombinézu jeho značky Mconcept. Namísto lodiček si pak na červený koberec nazula pohodlné sandály. Pozornost ke své módní kreaci poutala skutečně spolehlivě... Stává se z ní snad „nová Radka Třeštíková“?

  • 2.

    Nikol Kouklová (33), herečka

    Nikol Kouklová šetří planetu i peněženku! Zrzavá herečka zjevně není fanynkou neustálého vyrábění a prodávání nových šatů, a tak zalovila ve vlastní skříni. Volba padla na ten samý zelený outfit z dílny návrhářky Martiny Pipkové, který nedávno vynesla na přehlídce Debbie Brown na festivalu ve Varech. „Obdivuji na ní, že netvoří jen velikosti 36 a 38, ale i ty plus. Sako mám ušité na míru,“ prozradila Blesku. 

  • 3.

    Lucie Vondráčková (43), zpěvačka

    Lucie Vondráčková dorazila se svým přítelem, o 18 let mladším zápasníkem Zdeňkem Polívkou. Společně se vydali jakousi střední cestou – mladík oblékl společenské sako, ale k němu džíny, tričko a tenisky, a Lucka sice dlouhé šaty, nicméně spíš volnočasového střihu, na nohy obula sandály a na hlavu si posadila brýle proti slunci. Jak prozradila Blesku, róbu si na akci nekupovala – černé šaty vylovila z vlastní skříně.

  • 4.

    Petr Vacek (58), herec

    Herec Petr Vacek rozhodně nic na půl cesty nenechal. K černému obleku zvolil bílou košili a stříbrného motýlka a stal se tak největším elegánem večera. Bylo jasné, že nějakou tu premiéru už má za sebou...

  • 5.

    Jana Švandová (76), herečka

    Herečka Jana Švandová zářila na červeném koberci jako šťavnatá mandarinka. Jasně oranžové volné šaty si nechala rozepnuté nečekaně nízko k pupíku... Doplnila je výraznými modrými doplňky a botami. Veselé barvy dobře korespondovaly s její dobrou náladou. 

  • 6.

    Jachnická (57) a Chytilová (58)

    Na veselou oranžovou vsadila i herečka a dabérka Miriam Chytilová, která propůjčila svůj hlas Rachel ve slavném seriálu Přátelé. Společnost jí dělala Stáňa Jachnická, která pro změnu dabovala Phoebe. Ta oblékla extravagantní „malé černé“ s koženým páskem a opravdu masivními botami.

  • 7.

    Kateřina Žbirková (56), herečka

    Vdova po Mekym Žbirkovi (†69) Kateřina na akci dorazila v sexy lesklých černých šatech bohatě ozdobených krajkou. Oči si jako obvykle navzdory přítmí schovala za tmavé brýle. Katce s odvážným výstřihem a rudou rtěnkou na rtech dělal společnost záhadný mužský doprovod. Je snad vdova opět připravena randit?

  • 8.

    Dáša Zázvůrková (42), zpěvačka

    Dáša Zázvůrková patřila mezi to minimum slavných tváří, které pojaly premiéru v Lucerně skutečně slavnostně a nahodily velkou večerní toaletu. Bohužel, přes průhlednou látku šatů jí prosvítaly všité vycpávky na prsa, což výsledný dojem trochu pokazilo. „Dnes mě zachránil Dominik Navrátil, který mi šaty přivezl až sem. Koukla jsem na jeho instagram a vybrala jsem si tyto šaty a on řekl, že ty tam zrovna má,“ řekla Blesku.

  • 9.

    Kateřina Pechová (36), herečka a zpěvačka

    Herečka a zpěvačka Katka Pechová vsadila na roztomilou zelenou a ve volných minišatech s páskem ukázala své krásné nohy. „Já jsem věrná Lindexu, jsem jejich ambasadorkou. A když to jde, tak nejčastěji sahám po oblečení od nich,“ prozradila Blesku.

     

  • 10.

    Galerie

    Na všechny fotky z premiéry se podívejte do naší galerie. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Wonka: Čokoládová událost roku, letošní vánoční filmový hit! Vertical Ent., Ivan D. Hladík

    Fotogalerie
    104 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

fany22: Krásné šaty má Jachnická. Ale ty boty - asi nejsem dost moderní. Jinak tedy opravdu nic moc.

(13. 07. 2023 19:25)

lollo: Většina z nich asi vytáhla oblečky z kontejneru, ne?

(12. 07. 2023 20:43)

jajas: To čumím, co si jsou lidi schopni na sebe navlíknout za hadry a jdou na "slavnostní premiéru" s tím, že jim to "sluší" ...snad ještě ta Vondráčková byla v oblíkání střízlivá, ale ten zbytek...fakt strašáci do zelí (hlavně ty "umělkyně", ty tomu daly "korunu").....

(12. 07. 2023 19:58)

spania: Až na jednu vyjímku jsou to všechno strašidla. Říkají si celebrity a neumí se ani obléknout,ani obout.

(12. 07. 2023 19:36)

AliAlice: Květo...

(12. 07. 2023 16:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy