Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

10 varských proměn Jany Plodkové: Šaty od Beckhamové, divoké háro i brýle jako třešinka

/
  • Herečka Jana Plodková a jejích 10 vzhledů za posledních 10 let.
    12. července 2023 ● 05:00

    Stejně jako její herecká kolegyně Hana Vagnerová (40) i Jana Plodková (41) na kameru zhodnotila svých 10 looků neboli vzhledů za posledních deset let na festivalu ve Varech. V rámci 10. výročí butiku Elle Beauty Lounge zavzpomínala na své největší módní výstřelky. 

  • 1.

    Look č. 1 - ležérní a volná černá

    „Na této fotografii vypadám poměrně mladě, dá se říct. Upřímně si tento outfit nepamatuji, jen ty boty si pamatuji. Ty mně vydržely dlouho,“ říká Jana Plodková k černému outfitu. 

  • 2.

    Look č. 2 - barevná metalická sukně

    „Tak to si pamatuju velmi dobře, byl to rok, kdy jsem byla tváří Elle Beauty Lounge a Jakub Polanka pro mě vytvořil několikero šatů. Udělali jsme krásné focení a právě toto je red carpet look od Jakuba Polanky. Můj velmi oblíbený návrhář,“ poznamenala herečka ke svým šatům z červeného koberce.   

       

  • 3.

    Look č. 3 - bílá romantika

    „To byly šaty Victorie Beckhamové, strašně dobře jsem se v nich cítila. Myslím, že jsem je měla při příležitosti charitativního přípitku Möet Chandon a pamatuji si je díky fotografii, že jsem se v nich fotila s fotkou Jiřího Bartošky,“ prozradila Plodková. 

  • 4.

    Look č. 4 - extravagantní vlna

    „Podle vlasů to byla práce Ivanky Tokarské, která mě přichystala na večerní akci. Jelikož držím v ruce bublinky, tak to byl zase Möet a vlastně to bylo ticho před bouří toho večírku. Teda, ne že by se tam něco dělo večer, ale bylo to ono. A na sobě mám zase halenu od Jakuba Polanky,“ prozradila o svém vzhledu s módním účesem. 

  • 5.

    Look č. 5 - měděný třpyt a lesk

    „To byl opening a vím, že můj look dotahovala Lenička Kermes, která tou dobou pracovala v Elle, právě ten černý pásek mě spojuje s Lenkou Kermes. Ta tím páskem dotáhla ty šaty,“ vysvětlila herečka. 

  • 6.

    Look č. 6 - víla v pudrově růžové

    „Toto byly strašně příjemný, hedvábný šifonový šaty z kolekce Valentino, a cítila jsem se v tom jako víla. Celkově mě ten look strašně bavil, protože přece jenom si myslím, že tohle je moje barva,“ řekla o šatech Jana. 

  • 7.

    Look č. 7 - unikátní brýle od partnera

    „Toto byly zřejmě šaty od Prady a hrozně mě to bavilo díky tomu, že mám brýle od mého partnera Filipa z jeho optického studia. Strašně mě bavilo, že tyto brýle velmi podařeně dotáhly ten look,“ usmívala se Jana nad originálními brýlemi. 

  • 8.

    Look č. 8 - kudrnáč s motýlími křídly 

    „Toto je samozřejmě čirá nádhera, to jsme šli fotit právě pro Elle s Benediktem Renčem, tehdy s Ivonkou mě vzali na rozpálenou střechu hotelu Pupp. Kadeřník Tyl Marty mi půjčil tuto paruku a bylo to geniální hlavně v tom, že díky této paruce jsme potom objevili postavu Lindy ve filmu Bábovky,“ prozradila Plodková o své paruce. 

  • 9.

    Look č. 9 - sexy černá s labutí na hrudi

    „To si pamatuju, protože to byl opět charitativní přípitek. S Honzíkem Pokorným jsme vybrali tyto šaty. Ačkoliv Honzík říkal, že ne, je to denní akce, že bych si měla vzít něco světlého, ale mně v těch šatech bylo tak dobře, ještě s tou labutí na hrudi.. Prostě jsem ho přesvědčila, že to jsou ty pravý šaty a myslím, že jsem udělala dobře,“ zavzpomínala na krásné černé šaty. 

  • 10.

    Look č. 10 - stříbro inspirované Victorií Beckhamovou

    „Tyto šaty jsou z minulého ročníku, které vznikaly ve spolupráci se Zuzkou Kubíčkovou a Honzíkem Pokorným. Honzík měl nápad na tento lesklý materiál, inspirovala ho Victoria Beckhamová, když se jí ženil syn. Cítila jsem se velmi hezky, a hrozně mě bavil tady ten špičatý detail,“ řekla Plodková a ukazovala na rameno. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Jana Plodková na červeném koberci: Vynesla recyklační model! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    57 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy