Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Retrospektiva Hany Vagnerové: 10 TOP modelů z Varů! Od průšvihu k femme fatale

/
  • Hana Vagnerová zavzpomínala na své modely z minulých ročníků ve Varech.
    9. července 2023 ● 05:00

    Už víc jak deset let jezdí Hana Vagnerová (40) na filmový festival v Karlových Varech. A zatímco v posledních letech je zde za hvězdu, hlavně pak na červeném koberci, v prvních rocích, kdy se zúčastnila, v tom trochu pokulhávala. Takový malý průřez jejími deseti lety vytvořil butik Elle Beauty Lounge, který zpravidla obléká slavné a krásné ženy na festivalu. Hanku posadili v luxusních šatech Dolce&Gabanna před plátno a pustili jí jejích modely z předchozích let. A herečka sama sebe okomentovala. Podívejte se na jejích deset looků (vzhledů), za posledních deset let.

  • 1.

    Look č. 1 – kraťasy a ofina

    „Wow!  Tak za prvé mám ofinu a mám asi o 10 kilo navíc. Fotila jsem se na balkoně s nějakou supermodelkou. Byl vidět rozdíl v té výšce a byl vidět rozdíl v kilech, takže děkuji moc za tento look,“ řekla Hana sarkasticky.

  • 2.

    Look č. 2 – top za 3 dolary

    „Tak pozor, tohle je můj vlastní top, který jsem si koupila za poslední peníze asi tři dolary v Los Angeles. A zbytek, ta sukně, ta je samozřejmě super a vypadám v něm, jako když je mi 12 le. A to je teda hezký, opravdu. Trošku to bolí tyhle fotky,“ komentovala se herečka.

  • 3.

    Look č. 3 – bílé maxi šaty

    „To je z minulého roku, mám na sobě šaty od Kláry Nademlýnské. A byl to poslední den festivalu a já myslela, že zemřu. Měla jsem na sobě asi 6 kilo make-upu, aby nebyly vidět ty příšerný kruhy pod očima, které jsem nastřádala za těch sedm dní nervů s mým filmem v hlavní soutěži,“ prozradila Hana, která reprezentovala snímek Hranice lásky.

  • 4.

    Look č. 4 – sexy top s nahými zády

    „Tak tohle miluju. To je jeden z mých nejoblíbenějších looků. Dokonce jsem ten vršek dostala a hodně často ho nosím a mám s ním velký úspěch,“ pochlubila se Vagnerová.

  • 5.

    Look č. 5 – zelený kostýmek

    „Teď jsem právě zjistila, že mi sluší zelená barva a že bych si něco takového měla pořídit. Myslím, že je to tak dva roky dozadu podle těch blond vlasů. Jsem taková překvapená, tohle si moc nepamatuju, ale líbí se mi, chci ho,“ rozhodla se Hanka.

  • 6.

    Look č. 6 – fuchsiové šaty s řasením

    To si pamatuji, to je z loňska, bylo to po zahájení na odpolední Möet party. A já jsem měla radost, že mám na sobě něco barevného, protože jsem moc nespala, tak mě to tak hezky rozzářilo,“ zavzpomínala.

  • 7.

    Look č. 7 – stříbrné minišaty

    „Tohle jsou moje premiérové šaty z minulého roku na filmu Hranice lásky. Jsou od mého francouzského kamaráda a vzala jsem si je jako takový brnění, protože jsem se hrozně bála, že budou hejty na můj film, tak jsem si říkala, že když budu mít tyhle šaty, tak se ke mně nic nedostane,“ vysvětlila šmrncovní zrzka.

  • 8.

    Look č. 8 – pudrově růžové večerní šaty

    „Tohle je také z minulého roku, z openingu a bylo to úplně super. A tyhle šaty teda bych taky prosila, jestli mi kdyžtak můžete poslat kurýrem,“ vtipkovala Hanka.

  • 9.

    Look č. 9 – bílé minišaty

    „Tohle je od Zuzky Kubíčkové. Pamatuju si to přesně, je to přede dvěma roky. Pamatuju si, že to má úplně mega krátkou sukni a že jsem se docela trochu bála chodit po Varech - aby nevykouklo, co nemělo,“ přiznala herečka.

  • 10.

    Look č. 10 – černé korzetové šaty

    „To jsou také opening šaty, nepamatuji si už rok, ale vím, že jsem šla po červeném koberci s Lenkou Krobotovou a držely jsme se za ruce a nějaká paní na nás křikla - To si nechte na doma!“ svěřila se Vagnerová.

  • 11.

    Sebekritika a poděkování

    Na závěr Hanka vřele poděkovala butiku, že se o ni celou tu dobu stará. „Moc vám děkuji. Předtím, než jsem měla vůbec tu možnost k vám chodit, tak si pamatuju, že v prvních letech, co jsem do Varů jezdila, jsem se ocitla v sekci ‚Nejhorší šaty‘ festivalu, když jsem se oblékala sama. Tak jsem velmi ráda, že už se to pak nezopakovalo,“ podotkla herečka, která je k sobě kritická.

    Video
    Video se připravuje ...

    Nesvačilová a Vagnerová na MFF KV: Budete se divit, kam se nejvíc těší! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    48 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

veselabublinka: Hanka by se měla konečně nažrat.

(09. 07. 2023 15:15)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy