Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hana Vagnerová slaví 40: Nikdy jsem nechodila s Čechem!

/
  • Hana Vagnerová
    21. února 2023 ● 14:00

    Herečka Hana Vagnerová patří mezi vyhledávané herečky. Pro její široký úsměv se jí přezdívá česká Julia Robertsová. Modeling ji dohnal k anorexii, přesto na něj nezanevřela. Jde z role do role a štěstí našla v náruči Francouze Nicolase Escaviho. 

  • 1.

    Anorexie

    Coby teenagerka sváděla těžký boj s anorexií. Přitom vše začalo tak nevinně.

    Moje sestra byla nemocná, měla zlomenou nohu s řadou komplikací, a já najednou měla pocit, že mi rodiče nevěnují tu správnou pozornost. Tehdy jsem zhubla dvě kila a oni logicky zareagovali a ptali se mě, co se děje, jestli mě něco netrápí, a v mé pubertální hlavě se zrodila myšlenka, že touto cestou bych na ně mohla,“ svěřila se kráska v rozhovoru pro iDnes.

    Hubnutí však přerostlo v problém s poruchou příjmu potravy. Se svou váhou klesla na pouhých 37 kilogramů a začaly jí i ve velkém padat vlasy. „Pro mě to bylo strašné období, které bych nikomu nepřála. Z těch let si nepamatuju nic, než že jsem snědla rajče, suchar a někdy jsem si dala ještě navíc jablko. Ale z toho už jsem měla depresi,“ říká herečka. 

  • 2.

    Vymkla se rodině

    Herečka vyrostla na pražském Jižním Městě, oba její rodiče jsou programátoři. Po absolvování gymnázia byla přijata na DAMU, VŠE a Matematicko-fyzikální fakultu UK. Zpočátku studovala dvě vysoké školy současně, ale nakonec u ní herectví zvítězilo nad ekonomií. Sestra Zuzana (42) je právnička. 

  • 3.

    Cizincům dává své srdce

    Netají se tím, že má slabost pro cizince. „Je pravda, že jsem nikdy nechodila s českým mužem. Všichni moji muži byli cizinci, ať už třeba Slovák, nebo tak, ale nebyli to Češi. Nikdy jsem tomu vlastně nepřikládala důležitost, ale před nedávnem jsem si to uvědomila, že to tak bylo. Takže nevím, jak na to vlastně odpovědět,“ řekla pro idnes.cz Hanka, která je momentálně zamilovaná do Francouze Nicolase Escaviho. 

  • 4.

    Modeling

    I když ji modeling dohnal k anorexii, stále si ho užívá. Dokáže hodiny pózovat v jakémkoliv oblečení a nikdy neztrácí dobrou náladu. 

    Je tváří několika značek, ať už kosmetiky, nebo oblečení. 

  • 5.

    20 let přátelství s kolegyní

    Velkou přítelkyní Hanky je herečka Petra Nesvačilová. „Tak ty, moje milovaná, tak ty máš narozeniny!!! Přeji Ti jen to nejlepší, hlavně štěstí a ať se Ti plní tvá přání. Děkuji ti za dvacet dva let našeho přátelství. Jsi blízkost. Děkuji Ti za tolik srandy, rozhovorů, poznání a všeho, co s tebou mám, jsi bohyně, opravdová přítelkyně, inspirace, dobrý člověk plný velikých talentů. Těším se na naše další & hlavně je to tvoje nejlepší životní období v mém životě))! Tak... Krásné narozeniny, Hani!“ popřála své kamarádce Petra. 

  • 6.

    Galerie

    Video
    Video se připravuje ...

    Hana Vagnerová s francouzským přítelem: První společný rozhovor o lásce! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

    Fotogalerie
    63 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

nick55: Herečka nevalné úrovně, během jednoho tv rozhovoru se jen pořád přiblble, afektovaně " halyvůdsky " smála. A co ten její šamstr, na své dvě dcerky pořád kašle, co.

(25. 02. 2023 13:33)

Jahodář Jarosl: A co že jsi nechodila s Čechem to je tvoje věc a si co si nebudu to jmenovat je to zbytečný .aA proč takový Příčovy věci vůbec vypouštiš z huby .

(22. 02. 2023 15:29)

verka1: Expozitura seriál
Vyprávěj seriál

(21. 02. 2023 20:35)

otrusnik: V žádnm kvalitním filmu nehrála jen v nějakých ptákovinách. V zahraničí také neproazila má aspoň zmražená vajíčka , když už má těch 40 let ta naše Julia.

(21. 02. 2023 20:20)

Martin Guzek: Nikdo. Moc velká "hvězda" pro nic....

(21. 02. 2023 20:06)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy