Oficiálně jde snímek do kin 17. srpna a některé sály tvrdí, že už teď mají vyprodáno. Pro VIP hosty ale organizátoři připravili předpremiéru v úterý 15.8. v Cinema City na Chodově. 

Podle Kazmy jde o utajovaný projekt, na kterém jeho tým pracoval více než čtyři roky. V Česku se nejdříve na reklamních billboardech objevily bílé znaky na černém podkladu a na sociálních sítích se začalo spekulovat, že jde o připravený krok Kazmy Kazmitche k novému projektu, což se zanedlouho potvrdilo. 

Video
Video se připravuje ...

Kazma si vystřelil z herecké elity: Bartošku, Langmajera, Čermáka a další navlékl do nacistických uniforem! Pavlína Horáková

Předem připravené promo k filmu vyvrcholilo na letošním karlovarském filmovém festivalu, kde Kamil Bartošek způsobil poprask a vystřelil si z předních českých herců, organizátorů festivalu a novinářů. Na tiskové konferenci byly jen jmenovky slavných herců, kteří se měli objevit v rolích nacistů - Jiří Bartoška, Ondřej Sokol, Hynek Čermák, Jiří Langmajer a Kryštof Hádek. Místo válečného filmu se ale jednalo o tiskovku právě Onemanshow The Movie a jediným hostem byl právě Kazma.

Hosté se v Cinema City na Chodově začali scházet už kolem 17. hodiny. Mezi prvními, kdo si nenechal filmovou novinku ujít, se objevil Pavel Novotný, který do kina vyrazil s dcerou.  S fanoušky se pozdravil i zpěvák Radim Flender. 

Na Chodov dorazil i sám Kamil Bartošek.  „Okamžitě po zahájení projekcí opouštím na čas Českou republiku. K filmu se nebudu vyjadřovat, diváky žádám o gentlemanskou dohodu, aby nikde neprozrazovali, o co se ve filmu jedná,“  uvedl stroze Kazma.

Slavnostní předpremiéra jeho filmu skutečně přilákala hezkou řádku slavných osobností. Mezi diváky se objevil například odborník na etiketu Ladislav Špaček, podnikatel Ivo Rittig, zápasník Karlos Vémola nebo Dominika Mesarošová, které v černých upnutých šatech s výstřihem a rozparkem velmi slušelo.

Dlouho očekávané Kazmovo dílo si přišel vychutnat i herec Miroslav Donutil s manželkou.

O krásné dámy nebyla na předpremiéře vůbec nouze. Po delší době se objevila ve společnosti bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová. Ta se podle všeho skvěle bavila se zpěvačkou Olgou Lounovou nebo modelkou Kristýnou Schickovou. Promítání si nenechala ujít ani herečka a tatérka Kateřina Kaira Hrachovcová.

Mrkněte do galerie a posuďte sami, že na nezájem si Kazma rozhodně nemůže stěžovat...

Fotogalerie
179 fotografií