„Česká kinematografie dosud nic podobného nezažila. Žádný tuzemský film v historii nezaznamenal tak vysoká čísla v předprodejích vstupenek a v počtu nasazených sálů v kinech. Čísla jsou rekordní, a už nyní je jasné, že půjde o filmovou událost, jakou naše republika ještě nezažila. Tajemství kolem celého projektu budí nevídanou pozornost. Každý to chce vidět, a každý chce být u toho první,“ řekl majitel distribuční společnosti Bontonfilm, Martin Palán.

Kazma, známý svými originálními videi, jež v minulosti dokázala šokovat celý svět, na svém Instagramu spustil odpočet. Zbývá už pouhých 8 dní, než se diváci konečně dozví, jaké tajemství stojí za tímto očekávaným titulem, který již nyní diváckým zájmem aspiruje na film roku, možná i desetiletí, i přesto, že nikdo z diváků dosud netuší, o čem film bude, a co se 17. srpna v českých kinech odehraje.

Video
Video se připravuje ...

Kazma si tohle nepohlídal! Uniklo video ze střižny jeho utajovaného filmu ONEMANSHOW: The Movie

Velkolepá předpremiéra ve Westfield Chodov v Praze

Zatímco běžní diváci uvidí film v kinech až 17. srpna, obchodní centrum v Praze na Chodově se stane dějištěm prvního uvedení filmu v České republice již dva dny před oficiální premiérou, a to rovnou před více než 2500 nadšenými fanoušky. Tato velkolepá událost v hollywoodském stylu je však pouze pro zvané a pečlivě vybrané VIP hosty.

Ochranka s termovizí a projekce na klíč

Organizátoři nešetřili prostředky, aby zajistili, že film zůstane v bezpečí a neunikne před svým oficiálním vydáním, ani po něm. V každém sále bude přítomna ochranka, kina budou vybavená termovizí, což je něco, co se u českých filmových titulů nevidí často.

Všechny projekce jsou opatřeny bezpečnostním klíčem, který film odemkne pouze po dobu promítání, a celý film je navíc opatřen nejmodernější trackovací technologií, zabezpečující nejvyšší ochranu filmového díla před pořizováním pirátských nahrávek. Toto unikátní opatření zajišťuje, že film prakticky nebude možné ukrást.

Video
Video se připravuje ...

ONEMANSHOW: The Movie Bontonfilm

Světový unikát!

V případě, že by se o to kdokoliv pokusil, může počítat s trestním stíháním a pokutou v řádech několika desítek milionů korun. Přísná bezpečnostní opatření okolo tohoto filmu mají zřejmě opodstatněný důvod. Dle tvůrců se totiž nejedná pouze o film, ale o světově unikátní dílo, které má mít vůbec poprvé v historii kinematografie přesah do opravdové reality.

Zvědavost a nadšení veřejnosti kolem tohoto filmu by se dalo krájet a kinaři očekávají rekordní tržby. Ať už se nám Kazma a jeho tým chystá ukázat cokoliv, jedno je jasné, to, co se odehraje 17. srpna v českých kinech, bude událost, která se jen tak nevidí.

Video
Video se připravuje ...

Kazma si vystřelil z herecké elity: Bartošku, Langmajera, Čermáka a další navlékl do nacistických uniforem! Pavlína Horáková

Fotogalerie
57 fotografií