Zatímco Woody Harrelson v roli pornomagnáta je umístěn v ženském klíně, nahý Kazma si lehl do dolarových bankovek, o kterých v očekávaném Kazmově filmu  dost možná půjde.

Kazma totiž ve svém oficiálním traileru na film oznámil, že je to „hra o čas“. Na plakátech je také malými písmeny ukryta zpráva „Přijďte do do kina, kdo dřív přijde, ten dřív hraje…“, z čehož je patrné, že Kazmův nejnovější počin nebude jen dalším obyčejný filmem, na jaký jsme zvyklí, ale bude se zřejmě jednat o nějakou hru, a kdo film v kinech uvidí dřív, bude mít značnou výhodu.

Přestože ani měsíc před premiérou nikdo netuší, o čem film bude, zájem veřejnosti o lístky je už teď enormní. Ty však až dosud nebylo možné zakoupit a očekává se, že v den premiéry budou místa v kinech beznadějně vyprodaná. Kinaři se proto rozhodli spustit předprodej raději měsíc před premiérou, aby si diváci a fanoušci stihli zarezervovat svá místa včas dopředu.

Lístky na ONEMANSHOW: The Movie tak bude možné od 17. července sehnat v předprodeji ve všech sítích Cinema City, CineStar a dalších multiplexech a kinech po celé České a Slovenské republice. Vypadá to, že „hra o čas“ právě začala.

Video
Video se připravuje ...

ONEMANSHOW: The Movie Bontonfilm

Fotogalerie
42 fotografií