Přestože dosud nikdo netuší, o čem Kazmův utajovaný film bude, zájem veřejnosti o lístky je enormní. Už měsíc před premiérou můžeme hovořit o rekordních počtech prodaných vstupenek. Kina po celé České republice hlásí, že mají téměř vyprodáno, a přidávají další sály, aby se připravila na srpnový nápor diváků.

„Zájem o předprodej během prvního dne byl enormní,“ uvedla v prohlášení síť kin Cinema City. „První projekce byly téměř okamžitě vyprodané. Momentálně přidáváme další sály ve všech našich multiplexech. Zájem diváků je rekordní a předčil veškerá naše očekávání.“

Stejný nápor diváků zaznamenala i síť multikin CineStar. „Zaznamenali jsme za první den takový počet prodaných vstupenek, že se zdá, že půjde o diváckou událost léta a možná i celého roku,“ potvrdil obchodní a marketingový ředitel CineStaru Tomáš Volt.

„Předprodeje jdou doslova na dračku. Nic podobného česká kina dlouho nezažila,“ říká ředitel Bontonfilmu Martin Palán. „Náš odhad je, že se jen během prvního dne prodalo přes 50 000 vstupenek, což je na český film nevídané. Taková čísla dělají obvykle jen ty největší zahraniční blockbustery jako Star Wars, Harry Potter nebo Avatar,“ dodává Palán.

Za úspěchem tohoto velkolepého projektu pravděpodobně stojí nejen očekávaná kontroverze, jež je Kazmovou oblíbenou disciplínou, ale i pořádná dávka tajemství, která se okolo tohoto filmu točí. Součástí filmového zážitku má být totiž údajně i nějaká velká hra v realitě, o které se mají diváci dozvědět až v kině.

KDYŽ SE NEDOSTANETE NA PREMIÉRU – NEVADÍ, ŘÍKÁ KAZMA

„Když se nedostanete na premiéru 17. srpna, vůbec to nevadí. Film poběží v kinech několik týdnů a můžete si bez obav rezervovat místa i na pozdější projekce. Tento film je pro každého, kdo si chce z kina odnést dosud nevídaný zážitek. A ten si odnese každý, kdo se na film přijde podívat, ať už to bude kdykoliv, klidně i za měsíc. Důležité je přijít do kina, to je součástí toho unikátního zážitku. Nicméně jako všechno v životě, i tady čas hraje svoji roli. A čím dřív do kina přijdete, tím silnější bude váš zážitek, proto bych neváhal…,“ naznačil Kazma s tajemností mu vlastní.

Video
Video se připravuje ...

Kazma si vystřelil z herecké elity: Bartošku, Langmajera, Čermáka a další navlékl do nacistických uniforem! Pavlína Horáková

Fotogalerie
46 fotografií