Randí spolu od začátku letošního roku, vztah vyšel najevo jen krátce poté, co se Muradov a Bagárová definitivně rozešli. Zápasník s kráskou z Love Islandu spolu začali hned bydlet a teď udělali další velký krok. Makhmud ji totiž vzal do Uzbekistánu, aby poznala jeho rodinu.

Všechno nejlepší, lásko. A vítej v Uzbekistánu,“ napsal Muradov k jejich společné fotografii z vrcholků hor v jeho rodné zemi. Karásková tak bude mít možnost setkat se s jeho maminkou a dalšími členy rodiny, což se jeho bývalé partnerce ani dceři Rumince dosud nepoštěstilo. A to už jsou Rumince tři roky. Na druhou stranu ani paní Rumia, Muradova matka, do Česka za svou vnučkou nikdy nepřiletěla.

Karásková se na setkání s potencionální tchyní těší a zároveň má strach. „Nervózní jsem hlavně kvůli jazykové bariéře. Já se tedy snažím rusky trochu učit, ale úplně mi to nejde, takže toho se děsím nejvíc. Ale Mach bude podle mě skvělý překladatel, takže nás nějak propojí. Jinak má skvělou rodinu, co jsem takhle poznala, takže se toho úplně nebojím,“ svěřila se nedávno Super.cz Sabina.

Video
Video se připravuje ...

Sabina Karásková opatrně o dceři Macha Muradova: Nemám strach z našeho setkání Kisa Císařová

Fotogalerie
56 fotografií