Zdá se, že na španělském ostrově Tenerife se čím dál víc rozšiřuje česká komunita. Zejména pak mezi slavnými osobnostmi. Z Ameriky se tam s dětmi a manželem Vlastou Hájkem přestěhovala slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (47), nemovitost tam vlastní také Michal David (63) nebo Ivana Gottová (47), apartmán tam má už nějakou dobu i herečka Alice Bendová (49) a nedávno si tam letní sídlo pořídil i zpěvák Marek Ztracený (38).

Nyní se k nim přidala i herečka Patricie Pagáčová. „Byt mám díky Alici Bendové, původně si ho našla pro sebe, ale nakonec řešila jiné nemovitosti, tak ho koupit nemohla a přenechala mi ho. Mám z toho hroznou radost. Mám pocit, že jsem udělala takové první dospělé investiční rozhodnutí,“ prozradila Pagáčová pro Super.cz s tím, že apartmán pořídila letos v červnu.

S Alicí Bendovou jsou tak nyní sousedky. Patricie už se potkává se svými známými. „To je pořád domlouvání, že se potkáme v Praze nebo na Šumavě a prd, podaří se to až na Tenerife,“ napsala herečka ke společné fotografii s Markem Ztraceným. Oba tam totiž nyní tráví se svými rodinami dovolenou.

Video
Video se připravuje ...

Kápni božskou speciál z Colours of Ostrava: Kolečko píše scénář o svém milostném trojúhelníku! David Turek

Fotogalerie
61 fotografií