Všichni tak nějak podvědomě víme, že to, co nám Instagram předkládá, není ve skutečnosti tak perfektní. Jenom málokdo se ale dokáže ubránit srovnávání – přece jenom u souseda je tráva vždy zelenější. Ale často tomu tak není doopravdy. Své o tom ví herečka Patrice Pagáčová, která se právě nachází se svým manželem, dramaturgem Tiborem Pagáčem (31), a dcerkou Bibianou (2) na dovolené, odkud sdílí na sociálních sítích fotky plné pohody.

„Nenechte se zmást idylkama na Instáči! Často se za fotkama skrývá úplně jinej příběh, než bychom možná sami chtěli…“ překvapila své followery blondýnka, která se proslavila už coby teenagerka účinkováním v nekonečné Ulici. Momentku z Turecka, co vypadá zcela harmonicky, popsala slovy „tady se třeba romanticky neprocházíme po Bodrumu, ale usmiřujeme se po hádce kvůli úplný hovadině“.

Video
Video se připravuje ...

Patricie Pagáčová: Její tajemství se diváci dozvědí až za rok! David Turek, Elmer Carvalho

Na první pohled by si byl přitom člověk skoro jistý, že jde o zachycení perfektního okamžiku... „Každej chce mít na Instagramu hezký fotky a tvářit se, jak je všechno dokonalý, ale nikde není nic dokonalý, fakt to dost často nemusí být pravda. Nezapomínejte na to a soustřeďte se na vlastní štěstí…“ apelovala na své fanoušky.

„Naopak! Tohle JE právě ta dokonalost,“ dojala se nad Patriciiným vyznáním zpěvačka Eva Burešová (29), hvězda seriálů Slunečná a ZOO. A plno dalších celebrit vyjádřilo Patricii svou podporu – například herečky Adéla Gondíková (49), Alice Bendová (49), Miluše Šplechtová (65) a Kristýna Hrušínská (38) či zpěvačka Veronika Stýblová (28).

Fotogalerie
63 fotografií