Zatímco některé celebrity sdílejí na sociálních sítích a ve všech médiích jakékoliv hnutí své mysli, slavnostně představují každého partnera, i kdyby se s ním následující týden měli rozejít, či první pozitivní těhotenský test, Natalie Dormerová patří k těm, co tolik sdílní nejsou. Krásná herečka, co zazářila v seriálech Tudorovci, Hra o trůny a také ve filmové sci-fi sérii Hunger Games, každopádně už není k mání. Před měsícem se stala vdanou paní!

Po čtyřech letech vztahu a narození dcerky, jejíž jméno je také široké veřejnosti dosud utajeno, řekla půvabná brunetka své „ano“ snoubenci, rovněž herci Davidovi Oakesovi, známému například ze seriálů Bílá královna, Vikingové či Borgiovi. Podle Daily Mailu však nešlo o nějakou pompézní svatbu, ale o malý, velmi romantický obřad za účasti jen pár blízkých přátel. S těmi pak dvojice po uzavření manželství strávila večer a novou životní etapu patřičně oslavila v prostorách podniku Roth Bar & Grill v Brutonu. 

Video
Video se připravuje ...

Hra o trůny skončila osmou řadou - tohle jsou nejlepší okamžiky předchozích sérií seriálu. HBO

Podle svědků oslavu započali přípitkem vína Malbec, poté si vychutnali večeři o třech chodech a s dalšími dvěma páry pak pokračovali do víru velkoměsta - a v noci popíjeli koktejly. „Udělali to velmi nenápadně, nechtěli, aby to byla velká fraška, i když to byl určitě den, na který se bude dlouho vzpomínat. Chtěli jen sdílet tento okamžik s vybranou skupinou lidí, protože jsou to velmi uzavřené osoby. Ale byl to krásný obřad,“ citoval zdroj z blízkého okolí novomanželů výše zmiňovaný britský deník.

Na veřejnost se ovšem tato krásná informace dostala až o celý měsíc později - prozradil ji samotný ženich jakoby mimochodem, prostřednictvím instastories. „Před třemi týdny jsme uzavřeli občanský sňatek během intimního a soukromého obřadu v Bathu - a nemůžeme být šťastnější!“ uvedl David v pondělí na svém profilu. S Natalií se mimochodem poznal už v roce 2017 v divadle, kde oba působili, randit spolu ale začali až o dva roky později.

Fotogalerie
42 fotografií