Jana Hubinská, která je držitelkou ocenění Český lev za svůj výkon ve filmu Děvčátko, oznámila svým příznivcům a známým velmi smutnou zprávu - na věčnost se odebrala její nejbližší osoba, a to její milovaná maminka. Sice bylo už déle známo, že hereččina máma bojuje se zákeřnou chorobou, nic však nenasvědčovalo tomu, že se její zdravotní stav natolik zhoršuje...

„Dne 17. 2. v 11:45 hodin nás na Zemi opustila moje MÁMA. Maminka a babička Katka bude andělem do konce našich dnů... Rozprostři nad námi křídla a chraň nás, prosím,” napsala pak truchlící Jana na sociální síť dojemně. Podle slovenských médií žena podlehla rakovině, s níž mimochodem jednu dobu bojovala i její dcera. Pohřeb by se měl konat ve čtvrtek 23. února v bratislavském krematoriu.

Video
Video se připravuje ...

Martin Dejdar na pohřbu Jiřího Stránského: Dal mi životní roli Maděry ve Zdivočelé zemi Blesk TV

Hubinská možná patří mezi vyhledávané slovenské herečky, výraznou stopu však zanechala i v srdcích českých televizních diváků. Popularitu jí získal především seriál Zdivočelá země, kde hrála osudem těžce zkoušenou manželku hlavního hrdiny v podání Martina Dejdara (57), Ilonu Maděrovou. Naposledy se objevila v Četnících z Luhačovic a v Inspektorovi Maxovi.

Fotogalerie
41 fotografií