Herečka Sharon Stoneová si prožívá opravdu příšerné období. Ani ne přede dvěma lety přišla o malého synovce, který zemřel po selhání orgánů. Teď ho na onen svět následoval i jeho otec, hereččin mladší bratr Patrick Stone. Patrick zemřel na zástavu srdce v důsledku chronického kardiovaskulárního onemocnění.. 

Herečka na svém instagramu sdílela dojemnou videozprávu, ve které informaci potvrdila. „Ano, přišli jsme o mého bratra, Patricka Josepha Stonea. Včera podlehl infarktu. Ano, to on byl otcem Rivera, kterého jsme ztratili loni v pouhých 11 měsících. Zanechal po sobě svou manželku Tashu, syna Huntera a dceru Kaylee,“ oznámila plačící Sharon a poděkovala všem za podporu. 

Patrickova manželka Tasha v neděli oznámila na sociálních sítích, že její manžel zemřel toho dne brzy ráno. „Patrick dnes ráno kolem 3:30 odešel za naším sladkým Riverem,“ informovala zdrcená vdova. 

„Od prvního dne jsem věděla, že si ho vezmu. Okamžitě jsme si sedli. Po dalších 20 let jsme se navzájem přiváděli k šílenství, a zároveň se hluboce milovali. Přišla jsem o svého nejlepšího přítele,“ stýská si Tasha Stoneová. „Alespoň má River u sebe svého tatínka. Doufám, že se tam spolu máte hezky,“ vzkázala vdova do nebe. 

Podporu Sharon Stoneové vyjádřila kromě fanoušků i řada slavných kolegů. „Drahá Sharon, upřímnou soustrast. Vím, jak se cítíš,“ vzkázal jí například pod smutným videem John Travolta (68), který přišel o syna Jetta (†16). 

„Budu na tebe a celou tvoji rodinu moc myslet v téhle noční můře,“ napsala zase Mila Jovovichová (47). Vyjádřil se dokonce i Jeremy Renner (52), který se aktuálně dává dohromady po velmi vážné nehodě se sněžným pluhem. „Bůh ti žehnej,“ vzkázal Stoneové a připojil záplavu srdíček. 

Kromě Patricka má Sharon Stoneová ještě sestru Kelly (62) a bratra Michaela (71). 

Video
Video se připravuje ...

Herečka Sharon Stone je i ve svém věku stále sexy /YouTube/

Fotogalerie
63 fotografií