Krásná Stella Belmondová dva roky po smrti otce oslavila své 20. narozeniny! Po složitém období, kdy jí na dlouhou dobu zmizel úsměv z tváře, se dnes konečně opět usmívá. A zdá se, že si mladá modelka svůj přechod mezi dvacátníky užila v dobré náladě. 

Narozeniny na pláži

Stella spolu s maminkou a přítelem oslavila narozeniny v prosluněné Itálii. „Před 20 lety jsi vystrčila nos a udělala ze mě mámu. Všechno nejlepší k narozeninám, moje zlato,“ popřála jí veřejně máma Natty a sdílela fotku z italské restaurace, kde Stella bojuje s jiskřící fontánou na dortu. Její přítel si posléze do stories vložil společnou fotku z pláže, na níž drží Stellu v náručí a ta ho nohama objímá kolem pasu. 

Mladá modelka sice po slavném tátovi zdědila slušné bohatství i atraktivní geny, táta jí ale v životě pochopitelně stále chybí. Jean-Paul Belmondo měl sice svou nejmladší holčičku už jako sedmdesátník, vždycky spolu ale měli hezký a blízký vztah. 

Sourozenci ve věku prarodičů

Kromě Stelly měl slavný herec ještě tři další děti a díky nim i několik vnoučat. Z jeho prvního manželství s tanečnicí Elodie Constantinovou (89) vzešli dvě dcery a syn. Nejstarší Patricia (†36) bohužel v roce 1994 přišla o život při tragickém požáru bytu v Paříži a herec se s její smrtí nikdy nevyrovnal... Kromě ní měl s Elodie ještě dceru Florence (63) a syna Paula (60), jenž se prosadil jako automobilový závodník. 

Stella se narodila 13. srpna 2003. Její maminka Natty Belmondová, dříve Tardivelová, byla Belmondovou druhou ženou. Manželé byli v letech 2002 až 2008. Pro Natty je Stella jediným a vytouženým potomkem, a tak si ji také patřičně rozmazluje. Půvabná Stella byla také důvodem, proč spolu bývalí manželé vycházeli dobře i dlouho po rozvodu. 

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Jean-Paula Belmonda Reuters

Fotogalerie
92 fotografií