K plážovému baru jako dělané! Vzhledem k tomu, že podvečerní party byla na lodi, tak Patricie nijak nevynikala. 

Nebylo to jednoduché zkombinovat, ale myslím, že se to povedlo a já se cítím dobře,“ smála se Pagáčová, která má postavu lepší než před porodem.

Mám pořád stejné krédo - nežrat a hýbat se. Běhám, hodně chodím s malou, cvičím jógu a vrátila jsem se i k ježdění na koni,“ prozradila pro Super.cz herečka a moderátorka. 

Video
Video se připravuje ...

Patricie Pagáčová: Její tajemství se diváci dozvědí až za rok! David Turek, Elmer Carvalho

Novou ambasadorkou italské značky se stala slovenská SuperStar Emma Drobná (29). Party nažhavila svým koncertem a sexy oblečkem. I když zpěvačka nevyniká bujným dekoltem, tak v plavkové podprsence a kožené sukni byla rozhodně sexy. Emma už několik roků žije s potetovaným sportovcem Filipem Šebou.

Tentokrát ji ale do Prahy nedoprovodil. „Zůstal doma s naší čtrnáctiletou čivavou, která má už jen jeden zub, ale je to naše bejby. Jsem tady jen na skok,“ vysvětlila Blesku zpěvačka. 

Nejvíc extravagantní model vynesla tradičně rapperka Sharlota (rodným jménem Šarlota Frantinová). Zvolila zvířecí motiv à la zebra. Na nové kousky se přišli podívat účastníci reality show - Pítr s Gábi, nebo poslední vítězové Love Islandu Kryštof Novák a Denisa Valová. 

Fotogalerie
40 fotografií