„Pavlínu znám dlouho, znovu jsme navázali s její mateřskou agenturou spolupráci, celé to vzniklo přirozeně, navíc máme rozjeté i projekty na dalšího půl roku,“ prozradil Blesku Macháček. Ten uvedl svou novou kolekci společenských oděvů, které ho nejvíc baví. Němcová vynesla jemné saténové bílé šaty, dlouhé až na zem a se šálem. Hýřila úsměvy na všechny strany.

Její o mnoho let mladší kolegyně si tentokrát daly volno a přehlídku sledovaly ze židlí. Rovnou z ostrova přežití Survivor se přišla podívat na kost vyhublá Andrea Bezděková, která v reality show zhubla na 47 kilogramů. Na přehlídce se setkala se svým parťákem z ostrova Petrem Švancarou, který vypadl už dříve.

Vyhladovělá Bezděková se blýskla v sexy modelu, který čítal jen body a průhlednou látku. Velmi podobně se oblékla i její kolegyně z branže Denisa Dvořáková, a tak přítomní pánové mohly těmto dvěma dámám obdivovat sexy zadečky.

Naopak Patricie Pagáčová (za svobodna Solaříková) se sladila s manželem, když oba přišli v saku a kraťasech. Přehlídku si nenechaly ujít ani Michaela Kociánová, Kateřina Mátlová či Jitka Schneiderová.

Video
Video se připravuje ...

Úřadující královna krásy Vanesa Švédová: Róba šitá na míru a strach z tance! Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií