Po téměř třech letech a společném bydlení se zpěvák s půvabnou brunetkou, kterou diváci mohli znát z filmů Decibely lásky či Křídla Vánoc, rozešel. „První dva měsíce to bolelo, ten rozchod byl těžký. S bývalou přítelkyní to bylo moc hezké a ten vztah byl hluboký,“ uvedl na adresu Anety, která má z kraťounkého manželství s podnikatelem Ondřejem Vackem syna Olivera (5).

Ale jak se říká - čas vše zahojí a sympatický umělec se naplno věnuje své kariéře a navíc si užívá štěstí své milované maminky.

Video
Video se připravuje ...

Vojtěch Drahokoupil: Biologické hodiny mi tikají už od dvaceti let. David Turek, Elmer Carvalho

Po 20 letech je konečně opravdu šťastná. Tím pádem i já. Gratuluji mami! Říkal jsem ti, že ho najdeš,“ pochlubil se svatební fotkou své mamky Vojta. „Rodina,“ napsal k pevnému objetí s čerstvou nevěstou Drahokoupil.

Maminka Vojty je zdravotní sestřička a vždy byla jeho vrbou a rádkyní, když ho trápily úzkosti a hypochondrie.

Měl jsem konzultace s maminkou. Komu jinému věřit, když je to zdravotní sestra, a ještě vaše máma? Byla v práci, dala si telefon nahlas, aby to slyšeli i primáři. Vojta vždycky zavolal a sešlo se celý oddělení. Já hlásil svoje problémy a oni mi přes telefon radili, jestli to mám řešit nebo ne. Ale nikdy se mi nic vážného nedělo, vždycky to byly jenom strachy,“ přiznal Blesku zpěvák, který perlil v show Tvoje tvář má známý hlas.

Fotogalerie
41 fotografií