Byl to právě herec a dabér, jenž dokázal, že zpěvačka rok abstinovala a soud jí díky tomu svěřil opět do péče jediného syna Artura (dnes 26). Byl to on, kdo ji donutil, aby se sebou něco udělala a stala se z ní opět ta krásná princezna. A byl to rovněž Pomeje, který Bartošové splnil sen a přijel si pro ni jako princ na bílém koni. Jejich pohádková svatba se konala na zámku Hluboká.

Nepasuje tam

Režisér a scenárista Michal Samir (37) je ale jiného názoru. Série Iveta byla od začátku koncipována jako devítidílná sága, kde se v každé epoše budeme věnovat osudovému muži jejího života. A těmi jsou Petr Sepéši, Ladislav Štaidl a v případě třetí série dospívající syn Artur, který také zastřešuje období s Josefem Rychtářem,“ sdělil Blesku Samir s tím, že ani v závěrečných třech dílech, jež se právě natáčejí, se prostě Pomeje neobjeví. Děj se tak bude točit kolem svatby s Josefem Rychtářem (65), jehož si přitom Iveta brala v době, kdy už se zmítala mezi světlejšími chvilkami a těžkým alkoholovým oparem…

„Pan Pomeje byl sice něco přes rok jejím manželem, a přestože svatba na Hluboké byla atraktivní podívanou, do naší série zkrátka nepasuje,“ zdůvodnil režisér a scenárista své rozhodnutí.

Producent a kamarád Pásek: Je to fraška!

Režisérova slova vytočila doběla producenta Pavla Páska (57), který byl Jirkovým velkým kamarádem a Ivetiným mecenášem. „Jak jako, že Pomík nepasuje do série Iveta?! To může prohlásit jen dokonalý ignorant a neznalec života Bartošové. Doporučuju se na tento seriál raději vůbec nedívat. Je to fraška!“ řekl Blesku ten, jenž platil nejen velkolepou svatbu na Hluboké.

„Je to opravdu zvláštní, že Pomíka ten pan Samir vynechal. On totiž Ivetu nejen donutil k dlouhodobé abstinenci, byl ale svědkem i toho, když do chlastu opět spadla a dostala se do stavů, které ji ve finále donutily skočit pod vlak. A co víc, dluhy a především život s Ivetou mu »věnovaly« tu rakovinu,“ rozpovídal se Pásek. „Vždyť ho nutila kupovat chlast… A on, aby ty její šílený nálady ustál, začal chlastat s ní. A co udělala ona? Nakopala ho do p*dele. A on se týral. To je málo zásadní mužský?! No ale, když do série nepasuje, tak nepasuje…“ neodpustil si.

Video
Video se připravuje ...

Manažer Bartošové a „brácha“ Pomejeho Pavel Pásek: Jirka měl s Ivetou peklo! Petr Macek

Fotogalerie
40 fotografií