S půvabnou Valerií, která je dcerou akademického sochaře Jaroslava Róny (66), se Vojta poznal na velkolepé oslavě 70. narozenin Jiřího Bartošky (76). 

Bohudík za to, že nás její tatínek na Barťákových narozeninách seznámil. Asi úplně netušil, co z toho vzejde, já jsem za to ale velmi rád. Dost dlouhou dobu se mi totiž nedařilo tolik otevřít a potkat člověka, který mi rozumí,“ svěřil se tehdy Expres.cz Vojta Kotek. Vztah jim vydržel několik let, ale posléze v tichosti vyšuměl a oba se ve společnosti začali objevovat s novými partnery. 

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím! FTV Prima

Kotek se zamiloval do Radany, kterou si vzal za manželku, a mají spolu syna, Rónová do designéra Jakuba. A právě tomu řekla před několika dny ANO! S krásnou novinkou se na sociální síti pochlubila herečka Denisa Nesvačilová (31). „Ať žije láska!“ komentovala video s novomanželi herečka. 

Valerie si oblékla netradiční svatební šaty v černo-bílé kombinaci. Přes bílé šaty měla přehozený černý krajkový vršek. Veselka se konala pod širým nebem na louce u zchátralého stavení. Ženich byl klasicky v tmavém obleku, ale stejně jako nevěsta si svatbu užíval naplno. 

Fotogalerie
44 fotografií