Dámy, máme pro vás tuze špatnou zprávu! Oblíbený herec Vojtěch Kotek již není k mání! V poslední červnový den se totiž ze syna Václava Kotka (†66), jenž jej přivedl do Divadla Járy Cimrmana, stal „ženáč“. Během pečlivě utajeného svatebního obřadu uprostřed ničeho, pod nádherně nazdobeným svatebním obloukem (a za přítomnosti muže navlečeného do kostýmu Vinnetoua, náčelníka Apačů), řekl herec své „ano“ přítelkyni Radaně, se kterou již nějakou dobu tvoří pár.

Organizaci svatebních příprav si vzal na starost sám ženich. A pořešené to měl opravdu zajímavě: Na jedné straně louky proběhl obřad, na opačné párty. Připraveny jsou tam tři stany a nechybí ani bar, jelikož oslavy se mají konat do pozdních nočních (a možná nakonec i ranních) hodin. Na veselku pak ženich dorazil ve žlutém "broukovi", nevěsta dojela v retro autobuse. Pak světu odhalila krásnou novinku - je v jiném stavu! Její těhotenské bříško bylo nepřehlédnutelné.

Kotek, jenž zazářil v minisérii Marie Terezie, vyvedl poprvé svou krásnou přítelkyni do společnosti na premiéru filmu Jana Svěráka (57) Betlémské světlo, kde mu byla svěřena rovnou dvojrole. Předtím spolu byli viděni na filmovém festivale v Karlových Varech, kde mu krásná Radana dělala doprovod na projekci Atlasu ptáků.

V dubnu mu zase na akci pro pejsky dělal doprovod psí stařeček Míša, kterého, jak se Kotek pochlubil, jeho partnerka našla v útulku. Partneři spolu tedy od té době měli první závazek a pevné pouto, starost o čtyřnohého parťáka. Že je to ale mezi nimi až takhle vážné, a že spolu dokonce čekají miminko, to nejspíš nikdo netušil!

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím! FTV Prima

Sympatický modrooký herec se přitom ale už delší dobu netajil svým přáním, jak se říká, usadit se. „Teď žiju tím, že bych chtěl bydlet na nějakém hezkém místě, mít rodinu, něco pěstovat… To je oproti dřívějšku totální obrat,“ svěřil se herec, jenž se obrovské popularity těší již od teenagerských let, kdy si zahrál v komedii Snowboarďáci, například v rozhovoru pro Deník.cz v únoru letošního roku. A neuteklo ani tolik času - a on se skutečně rodinného života dočkal! Svatba, co nevidět děťátko... a pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty.

Fotogalerie
158 fotografií