„Máme to za sebou,“ napsala Hunčárová k videu, jež bylo pořízeno krátce po jejím svatebním obřadu. V něm se svým manželem sedí v autě a rovnou z láhve si připíjejí zřejmě na jejich šťastnou budoucnost.

Svatbu dlouho odkládali nejprve kvůli covidu a později kvůli jejímu zranění, které si přivodila při jízdě na skútru. Luciina radost z toho, že je konečně vdanou paní, je tak opravdu obrovská a očividná. Ze svatebních snímků, které sdílela na sociální síti, je patrné, že si nenechala zkazit radost ani tím, že v jejich velký den pršelo, a proto k oltáři musela vyrazit schovaná pod deštníkem. Mezi hosty nechyběl například porotce Jan Tománek.

Lucie Hunčárová ma za sebou několik nevydařených vztahů. Dlouhá léta byla přítelkyní tanečníka Jana Ondera (36), jenž je také známý ze StarDance, ale měl i několik pořadů pro děti na ČT. Po Onderovi našla lásku v náruči kuchaře Emanuela Ridiho. Ač se zdálo, že jsou pro sebe ti dva stvořeni, jejich vztah krachnul, příčinu rozchodu si ale nechali pro sebe.

VIDEO: Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu

Video
Video se připravuje ...

Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu Instagram

Fotogalerie
40 fotografií