Slovenská influencerka Zuzana Strauzs Plačková, která si nechává říkat Queen se svého prvního miminka nemůže dočkat. S manželem Reném Strauzsem uspořádali oslavu tzv. „babyshower“, kde prozradili nejen pohlaví, ale i jméno jaké jejich děťátko dostane a nutno říci, že to byla skutečně velkolepá, což se můžete přesvědčit v galerii článku.

Tam můžete vidět i dojetí nastávajících rodičů, když odhalí, že jejich první děťátko bude chlapeček, který se podle všeho bude jmenovat Dion.

Zuzana si oslavu velmi užila, hosté se ani nedali spočítat a ze záběrů, kterými se pochlubila na sociální síti je jasné, že se všichni velmi dobře bavili. Mezi pozvanými nechyběla například Jasmína Alagič s manželem Patrikem Vrbovským, na některých snímcích tak můžete vidět i jejich dovádějícího synka Sanela.

O zábavu bylo velmi dobře postaráno. Hned při příchodu si hosté mohli tipnout, zda Zuzana čeká holku nebo kluka tím způsobem, že si zvolili buď modrý, nebo růžový odznáček, zanedlouho bylo jasné, že většina to tipuje na kluka a nakonec se ukázalo, že měli pravdu.

Ostatně plánovaný termín porodu se nezadržitelně blíží, jen před pár dny se Queen pochlubila, že pořídila kočárek v hodnotě bezmála 250 tisíc korun, který byl ještě v neutrálních barvách. Teď tedy konečně může začít nakupovat výbavičku ve správném „klučíčím“ odstínu. A možná už toho nebude příliš potřeba, hned po oslavě totiž začala rozbalovat dárky a perný den zakončila masáží nohou, kterou jí poskytl manžel. I o to se královna slovenského instagramu podělila s fanoušky...

Video: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Fotogalerie
58 fotografií