Obrovské změny nastaly nejen v jejich rodině, kde došlo k rozvodu táty Michala Štiky s Monikou (ta už je dnes dokonce znovu vdaná a nosí příjmení Binias), Charlotte už také není s přítelem Ifkem, který se natáčení účastnil, ale největší proměnou prošla sama Charlotte.

Podařilo se jí totiž zbavit nadbytečných kil a dosáhla postavy, kterou jí jistě závidí mnoho žen. Už před nějakým časem prozradila, že se jí podařilo zhubnout díky dietě a cvičení. „Mám už dole 40 kilo a hubnu dál. Mám to štěstí, že mi prsa zůstala, ale na břiše se mi nestáhla kůže, takže si ji nechám odstranit,“ prozradila před nějakým časem Blesku.

Její hubnutí však bylo trnem v oku její matce Monice, ta dceru obvinila z toho, že si nechala podvázat žaludek, a tak se jí podařilo zhubnout. Což se Charlotte pochopitelně nelíbilo. „Už jsem přestala reagovat na její jízlivé zprávy, protože to nemá cenu,“ dodala Charlotte na adresu Moniky Binias.

Krásná blondýnka na sobě ale pracuje dál a své fanoušky opět potěšila další várkou fotek, na kterých vypadá naprosto fantasticky. Po boubelce už není ani památky! Naposledy to nejmladší „Štika“ svým fanouškům dokázala, když ji trápilo vedro. Tentokrát se nepochlubila svým dech beroucím dekoltem, ale fanouškům dala na odiv svůj zadeček. A rozhodně je co obdivovat!

Ostatně mrkněte do galerie a posuďte sami, že Charlotte Štiková prošla až neskutečnou proměnou a stala se kráskou, o které jistě ještě uslyšíme...

Video: Povislou kůži musí odřezat! Charlotte Štiková zhubla už 40 kilo, zůstaly jen obří vnady

Video
Video se připravuje ...

Povislou kůži musí odřezat! Charlotte Štiková zhubla už 40 kilo, zůstaly jen obří vnady Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií