Monika Binias si nemůže přijít se svými dcerami Charlotte (25) a Ornellou (29), po svatbě Koktovou, na jméno. Před lety se rozhádaly, ale nezdá se, že by se jejich vzájemné vztahy měly v blízké době nějak zásadně zlepšovat. Naopak to vypadá, jako kdyby svým dcerám Monika, která si získala notně pochybnou slávu díky účinkování v reality show Štiky, dělala naschvály. Jakmile se Charlotte začne chlubit výsledky svého hubnutí, nejprve ji nařkne, že jde o podvod, poté sama ohlásí svůj nový byznys, jímž je koučing v oboru hubnutí, získávání sebevědomí a budování spokojeného manželství.

A jakmile se Ornella na svém instagramu „vyprsí“ a ukáže svou naprosto bezchybnou postavičku i po třech dětech a dvou krátce po sobě podstoupených císařských řezech, vosí pas a ploché bříško, přispěchá s odhalenou fotkou i Monika. Samozvaná odbornice na fungující mezilidská soužití si ale musela vypomoci fotkou poněkud staršího data -⁠ v instastories sdílela momentku z dob svého dospívání. „Silná puberta u chlívku,“ napsala ke snímku, na kterém skutečně pózuje u dřevěných dveří na statku.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«.

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«. Lukáš Červený

Z fotografie, na níž má na sobě Monika světlé jednodílné plavky, je každopádně zřejmé, po kom Ornella podědila dlouhé štíhlé nožky, a čí ambice ji přivedly do světa modelingu, kde působila v době, kdy poznala tehdy ženatého Josefa Koktu (64). Zamlada měla Monika postavu skutečně výstavní. A dá se říct, že i bez napletených chemlonových kadeří jí to slušelo mnohem více. Ani dnes každopádně nevypadá na to, že jí na dveře klepe (a za pár měsíců se i doklepe…) kulatá padesátka.

Fotogalerie
59 fotografií