Takzvaná „mamma Štiková“, jak se Monice Binias přezdívalo během jejího účinkování ve svérázné reality show Štiky, se v létě 2020 provdala za Petra Biniase (25), mladého hokejistu nepříliš známého německého klubu, s nímž se po rozvodu s Michalem Štikou usadila za hranicemi. Po boku o 24 let mladšího kolouška doslova rozkvetla, zapracovala na své figuře a vizuálně snad i omládla (alespoň pokud se tak dá soudit podle fotek upravených množstvím filtrů), a tak se dala na koučink - chce radit i ostatním ženám ohledně hubnutí a partnerských vztahů. Tipy do života, za které dají zájemci 300-450 korun na hodinu, to ovšem nejsou, jak se zdá, nikterak přelomové, případně snad novátorské…

„Moje babička říkala, že muž se musí opravdu dobře najíst. Dneska ženy často nechtějí vařit, že je jiná doba a tak dále, ale dědeček říkal, že ta večeře je to, na co se chlap těší domů. Myslel tím nejen jídlo, ale také teplo domova, vůni, to, že si u jídla popovídá s manželkou,“ popsala pro ŽivotvČesku.cz osvědčený trik, jak si udržet manžela, jenž se v její rodině zjevně předává z generace na generaci.

„Potom je také důležité vypadat dobře. A to platí oboustranně. Zkrátka neignorovat to, nechodit doma v ,teplákovce‘ s vytahaným zadkem a mastnými vlasy. Do práce se člověk upraví, ale doma pro své nejbližší kolikrát ne, což je velká chyba,“ zdůrazňovala dáma, co se pyšní například napletenými kadeřemi.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«.

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«. Lukáš Červený

Kromě toho by dvojice toužící po milostné vzpruze měla zapracovat i na svém intimním životě. „Kořením vztahu je sex. Na začátku to ve vztahu zurčí a jde to samo, ale potom lidé poleví. Je proto důležité si na sebe opravdu alespoň někdy udělat čas a dopřát si romantický večer, třeba s vanou, vínem a podobně,“ vypočítávala.

Tyto rady, jak z harlekýnek, pak přesdílela i na svém instagramu. Přestože pozitivní komentáře pod příspěvkem převažují, pozornějšímu oku neujde, že je tomu tak jenom proto, že byly promazány. Často jsou zde vidět pouze Moničiny uštěpačné odpovědi, ne však slova, na která reaguje. Dá se tedy usuzovat, že člověk bude doopravdy šťastný teprve ve chvíli, kdy vypustí, případně vymaže veškerou zášť ze svého života.

Fotogalerie
85 fotografií