Hvězda reality show Štiky nebo Tchyně Monika Biniasová by ráda ostatním radila, jak zhubnout. Zájemcům hodlá poskytovat online poradenství a sestavovat jim jídelníčky přímo na míru. 

„Po řadu let, kdy jsem se stala ženou veřejně známou, a po mém pořadu Tchyně se na mě denně obrací s dotazy a příběhy především ženy, které prožívají problémy v manželství, partnerství, s dětmi a rodiči,“ informuje blondýna na svých nových webových stránkách. Řada žen, které se na ni obrací, má prý problémy i s vlastní identitou, svou rolí v rodině, určováním hranic nebo s úctou k sobě samým. 

Na to má Monika jednoduchý recept: zhubnout. Poté, co odhalila svůj nový projekt, se ale nesetkala ze všech stran jen s pochopením. Biniasová totiž nemá žádné vzdělání v oboru a není proto jasné, na jakém základě chce vlastně lidem radit a jídelníčky sestavovat. Měla by si uvědomit, že takové jednání může být také pěkný hazard se zdravím jiných lidí.

Mama Štika se mezitím chlubí tím, že se jí podařilo shodit úctyhodných 30 kg a to je podle ní nejspíš jako kvalifikace dostatečné. „30 kg minus... Ráda poradím,“ vytasila sexy foto jen v kalhotkách na svém instagramu jako důkaz úspěšné proměny. 

Pozornějším fanouškům ovšem neujde, že tu samou fotku sdílela už v roce 2018. A od té doby se zdá, že nějaké to kilo nabrala zase zpátky. „Prostě to funguje, není co dodat,“ chlubila se tehdy na sociálních sítích a za původce svého úspěchu označila krabičkovou dietu. Tu však na rozdíl od ní pravděpodobně sestavovala kompetentní osoba patřičně vzdělaná v oblasti zdravé výživy.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

Fotogalerie
103 fotografií