Nejvíc tvůrcům zamotala hlavu představitelka Viky Eva Burešová (28), když přišla do jiného stavu se šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35). Sice jí předepsali těhotenství i se seriálovým Petrem neboli Robertem Urbanem (35), avšak vzhledem k blížícímu se termínu skutečného porodu (půlka srpna), je jisté, že herečka na nějaký čas z obrazovky bude muset zmizet...

Seriál ZOO podle zjištění Aha! opustí také Bob Klepl (64), který představoval ošetřovatele nosorožců Radka Daňhela. Herec už nestíhal divadlo a další závazky. „Panu Kleplovi moc děkujeme, že vždy zpříjemňoval čas všem na place, a budeme se na něj těšit někdy v budoucnu,“ potvrdil mluvčí seriálu Josef Ducký.

V ZOO začne pracovat místo Boba uznávaný specialista na nosorožce, který v mezinárodním projektu řeší oplodňování samic v národních parcích. Tvůrci se v tomto případě nechali inspirovat skutečným příběhem.

A do třetice seriál opouští Natálie Halouzková (21) neboli Mína z infocentra zoologické zahrady. „Začala natáčet jiný seriál pro televizi Prima – Dobré zprávy, a tak její postava musela pryč z děje,“ prozradil Aha! mluvčí Ducký.

A co čeká ty, kteří zůstávají?

Zrušená svatba

Podzimní sezona odstartuje velkolepou svatbou, která ale skončí dřív, než začne. Petr si uvědomí, že Markéta (Michaela Petřeková) pro něj není ta pravá, a tak se před oltářem rozhodne, že svatba nebude. To Markétu rozpálí doběla a začne chystat pomstu.

Viky najde sestru

Zatímco vymyšlená sestra Alex zmizela do Ameriky, na prahu dveří se u Viky (Evy Burešové) zjeví její skutečná sestra. Tatínek nezahálel, a Viky tak vstoupí do života Tes. To Viky moc nepřidá, zvlášť když řeší těhotenství s Petrem...

Novotní na nože

To, že Sid (Michaela Pecháčková) neodcestovala studovat do Ameriky a místo toho pracuje v ZOO, způsobilo v rodině totální rozkol. Babička Sidonie (Jana Švandová) nemůže přenést přes srdce, že jí lhali. Dokonce je kvůli tomu chce vypakovat ze svého domu. Stmelit rodinu se bude pokoušet především máma Alice (Sabina Laurinová).

Nová láska

Sid čekají dramatické chvíle, kdy jí půjde o život. Nedá si totiž pozor, kam strká svůj zvědavý nos, a to ji dostane do problémů. Skončí v řetězech! Máma Alice se obrátí s prosbou o pomoc na Haďáka (Šimona Bilinu), protože si všimne, že mu Sid není lhostejná. A protože se maminky nikdy nemýlí, začne se rodit láska.

Ještě větší hajzlík

Pěkně se to otočí. Z Alberta (Davida Gránského) se stane nadřízený Lubora Brázdy (Pavla Nečase), který se díky tomu stane spojencem ředitelky Roklové (Veroniky Freimanové). Starosta si místo Brázdy vybere za svou pravou ruku právě Alberta a tomu se otevřou dveře k ještě větším špinavostem než dosud.

Video
Video se připravuje ...

V seriálu ZOO se objeví druhý nejkrásnější muž planety – Martin Gardavský FTV Prima

1. Mise naposledy

Po 10 měsících a 42 dílech včera skončil na obrazovkách televize Prima seriál 1. Mise. Vysílat se začal 29. srpna 2021, avšak vzhledem k tomu, že navázal na své předchůdce Modrý kód a Sestřičky, pro řadu herců to bylo loučení s rolí, s níž prožili pět let života.

Jedním z nich je i Marek Němec (41) a jeho MUDr. David Hofbauer. „Bude mi chybět, i ten jeho ordinérní přístup k životu, ale všechno má svůj konec, aby mohlo vzniknout zase něco nového,“ říká smířeně herec, který se po natáčení seriálu zaměřil na divadlo. Momentálně exceluje na Pražském hradě jako Macbeth.

Fotogalerie
40 fotografií