Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Své o tom v i herec Roman Vojtek, jehož teď pořádně potrápilo počasí. Taky na sociální síti ukázali mrazivé záběry, ve kterých dokumentoval, jakou škodu u něj víkendové deště způsobily. „Večer byl ještě v poho... ale ráno po bouřce...“ napsal v instastories, co zachycovaly skutečnou katastrofu, která jeho vilku v Řitce kousek od hlavního města postihla.

„Takže jsme měli druhé jezírko... bohužel i v domě,“ upřesnil herec, jehož si čeští televizní diváci zamilovali coby Karla Dvořáka v retroseriálu Vyprávěj. Jak bylo vidět v několikavteřinovém videu, co sdílel se svými fanoušky a followery na instagramu, voda mu zatopila zahradu... a pronikla například až do ložnice nebo do koupelny ve výšce několika centimetrů.

Video
Video se připravuje ...

Roman Vojtek s rodinou pro časopis Maminka Videohub

Na dalších záběrech byly k vidění sušící se kusy nábytku a náčiní hasičů z Mníšku pod Brdy a ze Stříbrné Lhoty, kteří jim společně se sousedy přispěchali na pomoc. „Ale z nejhoršího jsme venku,“ uklidnil Vojtek všechny své příznivce, přestože jej nyní nepochybně čeká spousta práce, aby svůj domov, do kterého se přesunul před pár lety z rušného centra Prahy, zase uvedl do původního stavu...

Fotogalerie
86 fotografií