Jejich romance byla zprvu opravdu jako z pohádky. Ona, krásná a Misska, on, talentovaný hudebník, jenž skládá hudbu, píše texty a umí i zpívat. Bok po boku vypadali jako ze žurnálu a v roce 2016 pak svou lásku zpečetili svatbou. V létě 2021 znovuobnovili své svatební sliby a vše se zdálo být zalité sluncem. Ale jen do chvíle, kdy šokovali veřejnost oznámením, že se odcizili a chystají rozvod.

Záhy na to byl už Ondřej Gregor Brzobohatý (39) viděn po boku pohledné tanečnice Zuzany Pilné (30)... aby nakonec zakotvil u moderátorky Daniely Písařovicové (43), která si, na rozdíl od Táni, náramně rozumí s jeho maminkou, herečkou Hanou Gregorovou (69). Celá republika pak sledovala různá ostrá nařčení, která na sebe dnes již patrně bývalí manželé plivali skrze sociální sítě.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Upřímná zpověď Taťány Kuchařové: Pracovali jsme na miminku a on mě podváděl s Písařovicovou! Markéta Reinischová

A proč patrně? Vše totiž nasvědčuje tomu, že jsou již rozvedení! Když modelka prostřednictvím Q&A (questions and answers, tedy otázky a odpovědi) na sociální síti vyzvala své fanoušky, aby jí pokládali libovolné dotazy, jeden směřoval k Táninu příjmení - zda si hodlá nechat Gregor Brzobohatá, anebo se vrátí ke svému dívčímu.

„Přátelé, už se stalo!“ překvapila modelka. „Jsem už dávno Kuchařová. Ale na sítích to trvá...“ vysvětlila, proč na instagramu stále používá jméno svého ex...

Fotogalerie
123 fotografií