Role bodyguardky je pro Vandu doposud největší rolí v životě. „Hrála jsem samé malé role a konečně jsme dostala velkou roli ve filmu. Děkuji Rudovi Havlíkovi, že mi dal příležitost, opravdu jsem za to moc vděčná. Navíc po boku takových herců jako Aňa Geislerová nebo Ondra Vetchý, jsou to fakt skvělí herci a lidi,“ svěřila se Blesku Chaloupková, která letos na Valentýna prozradila, že se rozvedla. 

„Bylo to rychlé, ale oba jsme se shodli na tom, že to asi nebylo dobře, a věřím, že ať už půjdeme každý svojí cestou, budeme šťastní,“ netají se herečka, která byla vdaná jen půl roku. Právě v den svátku lásky a zamilovaných byla ale oficiálně rozvedená. 

VIDEO: Rozvedená hvězda Prezidentky Vanda Chaloupková: Ukázala nového chlapa! 

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená hvězda Prezidentky Vanda Chaloupková: Ukázala nového chlapa! Markéta Reinischová

Drobná kráska na premiéru přišla s novým přítelem, vousáčem Honzou. „Říkám o něm, že je podnikatel, protože když zmíním jenom jednu věc, tak mi vyčítá, že to není pravda, protože se věnuje hodně oborům,“ přiznala herečka. 

Vanda se také netajila tím, že když Prezidentku viděla poprvé, plakala. A slzy byly i na premiéře. 

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE! 

Fotogalerie
39 fotografií