Prošli si rok trvající manželskou krizí. Přestože to vypadalo na definitivní rozchod, nakonec spolu zůstali a před několika měsíci oznámili návrat. 

My jsme měli delší krizi a ta vyvrcholila rozchodem. Naštěstí během toho roku, co jsme byli od sebe, jsme si spoustu věcí uvědomili. Ve spoustě věcí jsme se dokázali změnit,  zapracovali na tom,“ řekla pro idnes.cz Hanka, s tím, že se do sebe opět zamilovali. 

A byl to právě její muž, kdo jí podporoval v přípravě na bikini fitness. „Je to můj manžel, který stejně jako můj trenér, nebyl z mého nápadu, že budu závodit v bikini fitness, extra nadšený. Přesto mě v tom nenechal a celou přípravu mě všemožně podporoval a pomáhal mi,“ vyznala se Mašlíková, která nevyloučila, že by šla do další soutěže. Ale to se přepočítala. 

VIDEO: Mašlíková promluvila o manželské krizi, která se táhne už rok: Slova o rozvodu!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Mašlíková promluvila o manželské krizi, která se táhne už rok: Slova o rozvodu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Přiznám se, že jsem nečekala, že se mi na první soutěž, bez jakýchkoli předchozích zkušeností, vedle zkušených mistryň světa, podaří udělat “celkem dobrá forma”. Takhle, ono to nečekalo na začátku hodně lidí a taky mi to nepřálo hodně lidí. No, nebudu vám lhát, kdyby bylo na mně, možná bych si ještě nějaké závody střihla, ale to by manžel nesměl nevyhrožovat rozvodem. Ale pravda je taková, že jsem došla do cíle, svou výzvu jsem splnila a teď si chci užívat opět neomezeně svůj život," přiznala blondýnka. 

Fotogalerie
58 fotografií