„Jako modelka jsem neměla žádný zadek, vlastně mi záda pokračovala na nohy,“ zhodnotila se sebekriticky Hanka Mašlíková na instagramu, ale vzápětí dodala, že teď už se takto vlastně vůbec necítí.

Se svým zadečkem je naopak velmi spokojená, a proto ho také na fotce z dovolené bezstarostně vyšpulila do objektivu. „Ani nevíte, jak jsem šťastná a pyšná zároveň, že se mi tu mojí prďku ve 40 letech podařilo zakulatit. Díky cvičení s většími váhami mám konečně zadek,“ radovala se moderátorka.

Ta si právě s manželem André Reindersem (40) a jejich synkem užívá dovolenou v rezortu Salalah Rotana v Ománu. Blondýnka na sociální síti ukázala (kromě sebe v plavkách) i pár záběrů z krásných míst, které jí prý trochu připomínají Dominikánskou republiku.

Nadšená je z krásné přírody, místní architektury a také prozradila, že má ráda místní západy slunce. Nejvíc snímků ale stejně věnovala synkovi, s nímž se buď procházela, pohupovala v houpací síti nebo řádila v bazénu.

V tom posledním případě ale možná fanoušci ani nezaregistrovali, že Hanka není sama, jelikož všechny pohledy musely zákonitě putovat k jejím ňadrům, které vypadaly v plavkách prostě skvostně.

VIDEO: Červený koberec premiéry Fantoma Opery: Vrací se Mašlíková k manželovi?

Video
Video se připravuje ...

Červený koberec premiéry Fantoma Opery: Vrací se Mašlíková k manželovi? David Turek

Fotogalerie
52 fotografií