Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mašlíková po návratu k manželovi: Reklama na lásku!

/
  • Mašlíková po návratu k manželovi: Reklama na lásku!
    14. ledna 2022 ● 10:10

    Jako kouzlem se z nich zase stala fungující rodina. Hana Mašlíková (39) nedávno po roce odloučení oznámila návrat k manželovi Andrému Reindersovi (40), bojovníku MMA, se kterým má syna Andrease (4). Od té doby vypadají jako reklama na štěstí a na lásku. A v Muzeu fantastických iluzí mu ale dala co proto a nebyli sami, kdo popustil uzdu fantazii...

  • 1.

    Hlava táty na stole

    Modelka přišla s rodinou podpořit kamaráda, kouzelníka Pavla Kožíška (51), který Muzeum fantastických iluzí vlastní. Hanka Mašlíková mu navíc dlouhých 11 let při jeho kouzelnických představeních sekundovala.

     

    Malý syn měl oči navrch hlavy, když viděl, jak maminka přerostla tatínka Andrého Reinderse anebo když ho viděl naservírovaného u ovoce. „Andreasek se nejprve lekl, když uviděl tátovu hlavu válet se na stole, ale potom se smál a moc se mu to líbilo,“ řekla Hanka s tím, že pak syna nemohli z muzea dostat.

  • 2.

    S vnoučaty za katrem

    Bez okolků se moderátor nechal zavřít s manželkou Jiřinou a vnoučaty za mříže. Celá rodina kouzla a magii miluje. „V jednom představení předvádím kouzlo, které mě naučil Pavel, a diváky tím vždy dostanu,“ řekl Rosák s tím, že i jeho dcera, modelka Zuzana (43), několik let s Kožíškem vystupovala. „Strašně jí to závidí vnučka Lily, která by stejně jako maminka chtěla být také v dospělosti kouzelnicí,“ dodal.

  • 3.

    Saxana znovu na koštěti

    Na roli, která herečku proslavila, a nikdo už jí filmovou Saxanu neodpáře, zavzpomínala Petra Černocká, když s výrazem profíka osedlala létající koště. „To je moje životní prokletí, všichni už od mládí ve mně vidí čarodějnici,“ smála se Černocká, kterou okouzlily i jiné expozice.

     

    „Úžasný je Karlův most propadlý do Vltavy nebo vyloupení obřího trezoru. Dýchne zde na vás kouzlo starých časů a dozvíte se zajímavá tajemství optických iluzí,“ dodala Petra.

  • 4.

    Chůze po stropě

    Vyzkoušela snad všechny atrakce. Nejdříve se herečka Míša Dolinová nechala polapit do Švejkova půllitru, pak se na ni chtěl vrhnout zelený Hulk a nakonec se „poválela“ po stropě, z čehož byla nejvíc nadšená.

     

    „Tak to je fakt neskutečně efektní! Je to naprosto fascinující a strhující svět optických klamů,“ popsala Míša své pocity a odběhla vyzkoušet další a další iluze a interaktivní exponáty, kterých je v muzeu více než 150.

    Fotogalerie
    37 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy