Nad vztahy Hanky Mašlíkové se od jejího rozchodu s manželem Andrém Reindersem vznášejí samé otazníky. Chvíli se zdálo, že jejich rozchod se neponese v příliš přátelském duchu, pak se ale situace mezi nimi zklidnila. Pro svého syna totiž chtěli oba jen to nejlepší.

Netrvalo dlouho a začaly se objevovat spekulace, že manželé se k sobě vrátili. „Poslední dobou nejde narazit na gentlemana a zjišťuji, že to nejlepší mám doma. André je slušně vychovaný, pozorný a je to gentleman. Takového chlapa, jako je on, je těžké potkat,“ postěžovala si na premiéře Fantoma Opery Hanka.

„Zjistila jsem, že jsem Andreaskovi nemohla vybrat lepšího tátu, a jak to bude, se uvidí. Stává se to, že se k sobě páry vrátí. Já sama pocházím z úplné rodiny a to bych také ráda dopřála synovi,“ naznačila plány do budoucna.

Teď svým fanouškům na sociální síti prozradila, jak s jejím osobním životem vypadá. „Pořád se mě někdo ptá nebo pátrá, jestli někoho mám, takže to těm lidem usnadním, ano, po roce opět mám,“ napsala na Instagram.

Její fanoušci mají z této informace velkou radost, ale vzhledem k tomu, že neprozradila, komu momentálně její srdce patří, rozvířila tak znovu velkou debatu. Většina fanoušků by ji však ráda viděla zpět po boku manžela. „Po roce… Tuším, že manžel,“ napsala jedna z Hančiných fanynek. „Hlavně ať jste šťastná, ať už je to kdokoliv. Možná otravně, ale přála bych Vám to s manželem… tak nějak patříte k sobě,“ napsala další.

Video: Jiní kupují na hypotéku byt, Hana Mašlíková koně: Kolik za něj dala?

Video
Video se připravuje ...

Jiní kupují na hypotéku byt, Hana Mašlíková koně: Kolik za něj dala? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií