Přestože mnozí její fanoušci byli přesvědčeni, že je Hana Reinders Mašlíková dokonalá tak, jak je, své tělo a silikonová ňadra ostatně vždy ráda převáděla na přehlídkových molech a při profi focení, ona sama se rozhodla posunout své hranice a pořádně na sobě zapracovat. Fotkami z posiloven sice zásobovala svůj instagram již předtím, až nyní se však pustila do formování své muskulatury naplno. Účast na soutěži svalnatých žen si totiž svým způsobem „daruje“ ke kulatým, čtyřicátým narozeninám, které oslaví v půlce května.

A dřina v posilovně už nese své ovoce. Když sdílela svou fotku s popiskem „příprava v plném proudu“, dominantou celého snímku byla její široká ramena, svalnaté paže a vosí pas. I když není pochyb, že s takovouhle postavou na bikini fitness zazáří, je bohužel jasné, že se bude muset vyrovnat i s řadou nepříjemných komentářů, co se už teď hromadí na jejím oficiálním profilu na instagramu. „A taková hezká holka to byla...“ povzdechl si například jeden její fanoušek. „Jak si krásná sexy žena muže zkazit postavu...“ přidal se další. „Jak můžou lidé kazit ženě její radost,“ opáčila Hanka pohotově.

VIDEO: Hana Mašlíková pro časopis Dieta

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková pro časopis Dieta Videohub

Došlo ale bohužel i na slova mnohem silnější, například že je modelčino tělo nyní „otřesné“ nebo dokonce „strašné“„Sto lidí, sto chutí, ale za mě odporné. Za mě jste krásná před změnou,“ poznamenala jedna dáma. A to se už Mašlíková neudržela a na tento nenávistný komentář reagovala. „Umíte si představit, že vám vlezu na profil, a napíšu vám tam, že jste odporná?! Protože se mi prostě nebude něco na vás líbit? Myslíte si, že je to normální?? Hanba by mě fackovala! Nikdy bych si to k nikomu nedovolila,“ vzkázala ostře mladé ženě.

Slova plná podpory ale naštěstí převažovala, většina jejích příznivců oceňovala, že takováto postavička musí stát Mašlíkovou mnohé odříkání, a mnozí by si upřímně přáli, aby to ocenili i porotci soutěže. Po komičce Ivě Pazderkové (za pár dní 42), která má za sebou aktuálně neúspěšné účinkování v reality show Survivor (odkud ji ostatní soutěžící vyštípali kvůli slabým výkonům v soutěžích a pro její rychle se měnící psychický stav), bude Mašlíková další celebritou, která se pokusí zabodovat na bikini fitness.

Fotogalerie
57 fotografií