Ve Slunečné byla její prostořeká prodavačka Ála Konvičková ještě taková pěkňoučká, spíše by se řeklo korpulentní. „Byla jsem zvyklá, že se hodně hýbu, ale kvůli covidu to najednou nebylo možné,“ rekapitulovala Tomicová svůj nárůst váhy.

Začalo ji zlobit koleno, takže nemohla moc chodit. Raději už ani nestoupala na váhu. Taky si vedle toho rozhodila správně nasazený jídelníček.

Sebekriticky přiznává, že k tomu ještě ulítávala na sladkých limonádách. „Opravdu jsem špatně jedla, teď se snažím být střídmá,“ prozradila. Také jí prý moc pomáhá, že točí ZOO a má stále co dělat.

Radost a motivaci jí samozřejmě přináší i to, že je štíhlejší o dvě konfekční velikosti.

Kdo další změnil váhu?

Petra Křivková-Svoboda (39) shodila 5 kilo a dle svých slov teď váží méně než před druhým těhotenstvím. „Mám asi jedenapadesát kilogramů, ale diety v tom nejsou. Loni na podzim jsem měla zřejmě covid a neměla jsem dlouho moc chuť na jídlo,“ svěřila se blondýnka.

Po narození dnes již skoro tříleté dcery Betynky se »české Marilyn Monroe« stále nedařilo dostat se na vytouženou váhu. Teď ale Miluška Bittnerová (44) hlásí deset kilo dolů! Jak se jí to povedlo? „Určitě to bude tím, že pořád běhám kolem své dcerky. A možná i tím, že jsem hodila všechny diety za hlavu a přestala se trápit svou váhou,“ uvedla Miluše se smíchem.

Naopak přírůstkem váhy se chlubila královna krásy z 2008 Eliška Bučková (32), která se dlouhodobě potýká s anorexií. Podle jejích slov je teď už ale vše jinak. „Plus osm kilo. Materiál už mám, teď tomu ještě dát tvar,“ napsala pyšně modelka k snímku v plavkách. Výsledné foto ale vzbuzuje rozporuplné reakce a fanoušci se dotazují, kde že nabraná kila jsou. Snad Eliška brzy získá dle svého popisku tvary a předvede světu, že boj s anorexií má definitivně za sebou.

VIDEO: Rozdivočelá Tomicová z Ulice: Proč šokovala zvukaře?!

Video
Video se připravuje ...

Rozdivočelá Tomicová z Ulice: Proč šokovala zvukaře?! Český rozhlas

Fotogalerie
50 fotografií