Kdekdo z diváků nabyl dojmu, že Martina svého syna Jaroslava (3) vychovává sama. Mluvila pouze o něm. A hle, v jejím životě je ještě jeden hodně důležitý muž. Manžel Jaroslav Kynstler, který stojí Martině už několik let pevně po boku.

Kynstlerová o něm poprvé promluvila během odpovědi na otázku, zda a s kým vítězství v show Peče celá země oslavila. „Se synem a manželem,“ překvapila Martina. „Já jsem vdaná!“ šokovala pak národ, který si myslel, že je na výchovu potomka opravdu sama. „Vzhledem k těm negativním komentářům, které na adresu mého vítězství chodí, to zatím na velké oslavy není, ale myslím si, že mejdan teprve bude,“ dodala jindy vysmátá nejlepší amatérská pekařka v Česku.

Na rozdíl od spolusoutěžících Martině během vysílání kulinářské show nechodily žádné nabídky na rande. „To teprve přijde,“ smála se. „Uvidíme. Jsem vdaná, takže si myslím, že nemají šanci. Ale zkusit to můžou, udělám si pořadník,“ přisadila si s humorem sobě vlastním.

Syna Jarečka, jak mu říká, považuje Martina za největší dar svého života. Právě jemu věnovala výhru 100 tisíc korun, kterou za první místo v Peče celá země získala. Finance vložila na jeho účet ke stavebnímu spoření. Spolu s Jarečkem by někdy ráda měla vlastní televizní pořad o vaření. O svém snu ale zatím nikomu z České televize neřekla.

Po třech letech mateřské se teď Martina vrátila do práce a nechala se znovu zaměstnat ve státní správě. Ráda by nicméně měla vlastní cukrárnu. Ale s tím, že by otevírala jen někdy, aby měla čas na rodinu. „Až vyhraju ty miliony, vznikne domeček, kde bude malá cukrárna, která bude otevřená několikrát do měsíce,“ prozradila.

Na sociálních sítích se k vítězství Martiny Kynstlerové v Peče celá země stále objevuje mnoho kritických komentářů. „Je to jejich názor, já to respektuji, ale bylo by fajn, kdyby to vyjadřovali s citem. Člověka to určitě zamrzí, ale oni sami mají problém, ne já,“ vzkázala kritikům. „Do soukromých zpráv negativní komentáře nedostávám. Spíše pozitivní,“ doplnila.

Video
Video se připravuje ...

Peče celá země - jaké bude poslední pečení ve finále? Kdo vyhraje? CT1

Fotogalerie
59 fotografií