Do sobotního finále se kromě Martiny dostaly ještě Lucie Dvořáková (26) z Kupařovic na Brněnsku a Jana Pokorná (26) z Horních Dubňan na Znojemsku. Jejich výkonům nešlo takřka nic vytknout. Ano, Markéta nedopekla v sobotu chleba a nestihla dozdobit dort s překvapením, ale udělala méně chyb než Martina.

Smršť kritiky

A právě ta to nyní pěkně schytává. „Byla jsem velký fanoušek pořadu, ale tohle vyřazování je pro mě naprosto nepochopitelné,“ napsala jedna ze slušnějších divaček. „Bohužel též nesouhlasím s posledním vyřazováním. Martina nesplnila zadání posledního úkolu a po rozkrojení žádné překvapení,“ rozepsala se další. Martina to schytává i v soukromých zprávách na Facebooku či Instagramu, a tak cítila potřebu se vyjádřit.

Zvedněte zadek

„Jsem překvapená, jak dokážou někteří lidé být závistiví a nepřející. Hledím, kolik nenávisti v některých je,“ napsala toho času maminka na mateřské dovolené. „Víte, ono je strašně jednoduché sedět doma na zadku u televize a napsat pár ošklivých slov. Ale zvednout ten zadek a ukázat, že Vy jste lepší, to ne, že?“ nebrala si servítky.

Útok na rodinu

Pochopení pro to, že někomu nemusí být sympatická, má. Ale: „Aby si někdo dovolil napsat, že se za mě má rodina stydí, to už je trošku přes čáru... Jsem si jistá, že má rodina a nejen ona, je na mě neuvěřitelně pyšná, včetně mého manžela a syna!“ dodala s tím, že se si na nic nehraje a měnit se nehodlá.

Chce zhubnout 30 kilo

Korpulentní Martina se v rámci soutěže, kterou Česká televize natáčela loni v květnu a v červnu, vsadila, že zhubne. „Doufala jsem, že se zrovna tohle vystřihne. Ale tak začínáme, slib je slib,“ okomentovala svá slova o tom, že do půl roku shodí 30 kilo.

Maršálek ji pohřbil

Maminka pěti dětí Markéta byla až do soboty velkou adeptkou na vítězství. Protože ale nestihla dozdobit dort s překvapením, porotce Josef Maršálek (40) si ji před kamerami pořádně podal. „Osobně si myslím, že takhle omáznout kus dortu krémem a narvat na něho sekané pistácie v devátém díle, drahá kolegně...“ začal pohřbívat angažmá Markéty ve finále. „To už bylo za pět minut dvanáct...“ objasnila časový skluz. „Vy jste udělala velmi jedoduchý piškot, to je velmi jednoduchá práce,“ podával si ji dál. „Krémy jsou v pořádku, piškot je sušší, celkový design dortu mohl být zvládnutý lépe,“ vyslovil nad velmi oblíbenou Markétou jasný ortel.

VIDEO: Peče celá země: Plněný chléb - komu se to tentokrát nevydaří?

Video
Video se připravuje ...

Peče celá země: Plněný chléb - komu se to tentokrát nevydaří? CT1

Fotogalerie
33 fotografií