Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová (48) je sice velmi oblíbená, přesto se najdou na Slovensku také její odpůrci. Jejich nenávist pocítila dokonce i její dcera Emma, která se začíná prosazovat jako modelka.

Už dříve ji sem tam někdo kritizoval za její výrazné znaménko krásy na tváři a naznačoval, že kdyby nebyla dcerou prezidentky, pravděpodobně by vůbec nedostávala žádné příležitosti. „Od včerejška víme, že máme na Slovensku novou topmodelku,“ podotkl například před časem ironicky poslanec Tomáš Taraba, když sdílej její fotografii. Hned se ale ozvala řada lidí, jež mu dala najevo, že přestřelil a nemusel by se strefovat do cizí mladé slečny, a to bez ohledu na to, kdo jsou její rodiče a co dělají.

Emma je ale pod palbou i nadále. Dalo by se říct, že se útoky začaly i stupňovat. Na paškál si ji nyní opět na internetu vzali kvůli jejímu znaménku. U její fotky se objevil drsný komentář. „Bohužel, je to pravda. Slovensko má první případ nakažení opičími neštovicemi.“

Tento nechutný útok už ale na první pohled jasně zavání šikanou. Přece jen za znaménko Emma nemůže, narodila se s ním. Možná pro ni v minulosti také nemuselo být snadné sama sebe přijmout, ale koneckonců nikdo není dokonalý a každý máme něco, co se nemusí všem líbit, ale odlišuje nás to od zbytku světa…

Tentokrát se za mladou Čaputovou naštěstí řada lidí také postavila, a tak nemusí mít pocit, že bojuje s větrnými mlýny. „Je úplně nepodstatné, zda jsem volička naší prezidentky, nebo ne, tady jde o lidský rozměr. Vy, co jste tento obrázek vytvořili, a vy, co ho sdílíte, jen ukazujete svou pravou tvář. Protože je to opravdu průkaz absolutního lidského dna,“ opřela se do haterů Čaputové hudebnice a bývalá účastnice slovenské SuperStar Barbora Balúchová (34).

Shodou okolností je Barbora jednou z expartnerek Borise Kollára (56), předsedy Národní rady Slovenské republiky. Spolu mají syna Alexandera, což je Borisovo 9. dítě z celkových dvanácti.

VIDEO: Blesk Podcast: Návrhář Boris Hanečka promluvil o modelech pro Čaputovou.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Návrhář Boris Hanečka promluvil o modelech pro Čaputovou. Jiří Marek

Fotogalerie
34 fotografií